Sollentuna Estetisk Kirurgi & Laser Center

Omdömen om Sollentuna Estetisk Kirurgi & Laser Center

2012-01-30

Amanda

Väldigt nöjd

Jag blev rekommenderad av en kompis att boka in hårborttagning med laser på den salongen och jag är extremt nöjd med resultatet! Kvinnan som jobbar där är lite speciell då hon är lite excentrisk men jag tycker att hon är trevlig och omtänksam och väldigt duktig på det hon gör. Jag har väldigt känslig hud och sjuksköterskan tog hand om den genom att tex kyla av min hud med is efter laserbehandlingen som i sig gör ont (brännande känsla), vilket verkligen är en extra service på en laserbehandling! Bäst av allt är resultaten, jag är verkligen hårfri på de ställen som jag fått behandlade! Kompisen som rekommenderade salongen är också mycket nöjd med sin tatuering av läppkontur och ögonbryn samt sin hårborttagning med laser. Nu har jag rekommenderat salongen för en annan kompis som gör botox-behandling hos läkaren där och som fått jättebra resultat av ansiktsbehandling och de hudvårdsprodukter därifrån. Den här salongen och de här behandlingarna skulle jag absolut rekommendera för alla som prioriterar riktigt bra resultat framför mysiga och avkopplande spa-upplevelser för här är det resultat som gäller!

2011-09-27

En Kund

GÅ INTE HIT!

Jag hade tid för ansiktsbehandling, trodde att det skulle vara bra men det var en stor besvikelse. Behandlingen gjordes snabbt och slarvigt. Jag har varit på många olika salonger genom åren, men det här var ingen höjdare! Dessutom var personalen otrevlig och jag kände mig inte välkommen

2011-06-17

Oseriös & Oförskämd person

Dåligt och oseriöst ställe. Hon som jobbar där utger sig föratt vara en sjuksköterska, men hon har bränt mig och förstört min kompis ansikte. Gå inte dit!

2011-05-06

FÖRSTÖRDE MINA ÖGON

ÅK ALDRIG HIT. HON SOM JOBBAR DÄR ÄR ETT SKÄMT, INTE BARA ATT HON ÄR UNDERBEMMANAD OCH OFOKUSERAD PÅ DET HON GÖR. HON FÖRSTÖRDE HELA MITT ANSIKTE. JAG VILLE HA EN ENKEL VANLIG EYELINER TATUERING. FICK EN BLÄCK UNDER ÖGAT SOM INTE GÅR ATT TA BORT. OCH DET VÄRSTA AV ALLT ÄR ATT HON FÖRNEKAR ALLT FEL HON HAR GJORT. HON ÄR INTE KLOK! REKOMMENDERAR INTE HENNE TILL NÅN!

Fler företag i Sollentuna