Fashion Cafe AB

Kategori: Restauranger

Omdömen om Fashion Cafe AB

2011-11-25

Michael

Jämn standard och trevlig personal

Måste bara ge tips om ett kalasmysig doldis i Sundbyberg. Ambitionerna och det goda ryktet införlivas och mat och dryck är av hög standard. Trevlig personal och som plus i kanten måste nämnas att ibland finns en trubadur på plats. Rekommenderas då sumpan generellt har en usel krogkvalitet.

2011-09-02

Leif

Vilket skämt!!

Höga priser o smaklös mat,
Personalen verkar vara mer intresserad av sina polare som besökte under kvällen. Undrar om den så kallade kocken verkligen var utbildad!!
Nä, hit kommer jag inte igen.

2011-08-24

Helt ok

Maten och servicen helt ok om man är hungrig, men betydligt bättre restauranger finns om man vill ha en upplevelse.

2011-04-06

Bäst i Sundbyberg

Klart prisvärd meny med mycket gott !!
Måste testa helt klart...

2011-03-26

Njaa

Inge vidare o trist inredning

2011-03-08

Tarkan

Värt ett besök

Käkade efter jobbet! Gösfile och tournedos! Fasiken vad gott. Trevlig personal, fin lokal o inredning. Enda negativa var att det tog lite lång tid innan maten kom, men väl värt väntan

2010-11-08

Njae..

Fick stället rekommenderat av en väninna. Döm av min besvikelse på pastan var både dyr & smaklös. Nej, inget för mig./Sandra

Svar från Fashion Cafe AB
2011-04-06

Vi på Fashion Café är oerhört glada över ditt inlägg och kommer göra allt i vår makt för att kvalitetsäkra! När det gäller prislappen har vi nu i vår nya meny även tagit fram ett flertal pasta rätter som kan även finna den som inte vill spendera mer än 120kr på en pasta rätt glädje .

MVH
Fashion Café