Omdömen om Fashion Cafe AB
2011-09-02
Leif
Höga priser o smaklös mat,
Personalen verkar vara mer intresserad av sina polare som besökte under kvällen. Undrar om den så kallade kocken verkligen var utbildad!!
Nä, hit kommer jag inte igen.
2011-08-24
Maten och servicen helt ok om man är hungrig, men betydligt bättre restauranger finns om man vill ha en upplevelse.
2011-04-06
Klart prisvärd meny med mycket gott !!
Måste testa helt klart...
2011-03-08
Tarkan
Käkade efter jobbet! Gösfile och tournedos! Fasiken vad gott. Trevlig personal, fin lokal o inredning. Enda negativa var att det tog lite lång tid innan maten kom, men väl värt väntan
2010-11-08
Fick stället rekommenderat av en väninna. Döm av min besvikelse på pastan var både dyr & smaklös. Nej, inget för mig./Sandra
Vi på Fashion Café är oerhört glada över ditt inlägg och kommer göra allt i vår makt för att kvalitetsäkra! När det gäller prislappen har vi nu i vår nya meny även tagit fram ett flertal pasta rätter som kan även finna den som inte vill spendera mer än 120kr på en pasta rätt glädje .
MVH
Fashion Café
Måste bara ge tips om ett kalasmysig doldis i Sundbyberg. Ambitionerna och det goda ryktet införlivas och mat och dryck är av hög standard. Trevlig personal och som plus i kanten måste nämnas att ibland finns en trubadur på plats. Rekommenderas då sumpan generellt har en usel krogkvalitet.