Omdömen om Hunddagis Tassen
2012-04-05
Mona Rönningen
Sveriges bästa hunddagis och hundpensionat? Hunddagiset Tassen är något utöver det vanliga ett par km från mig. En gård med alpackor, lamm, grisar och getter där hundarna har frigång i hus och trädgård, inte en hundbur så lång ögat når. På natten får mattelängtande hundar sova i deras säng om de vill! Underbara Benny och Birgitta hivar in alla hundarna i den madrasserade skåpbilen varje fm och drar till skogs 3-4 timmar varje dag för låååånga skogspromenader. Vilken härlig dag vi hade med dem idag! Och med fika och nybakt vid ån halvvägs! Vi kommer hänga på dem titt som tätt. Snacka om motion! Man kanske slipper vada i vassen på lediga dagar i sommar utan det kanske kan bli Beach 2012 istället! Fan trot! Mina cockerflickor kommer iallafall bli slanka och fina efter sommarens vistelse där när jag jobbar på dagarna! För att inte tala om allt skoj de kommer få uppleva!
2012-02-27
Ic husse
Tänk att ha hundar utan burar Dom slipper att vara instängda och bli stressade fritt fram full fart men ändå kontroll ett paradis för alla hundar och ägare som skall lämna sin hund eller hämta hundarna är alltid motionerarde och rastade tack Birgitta .
Fantastiskt hunddagis och pensionat, som ser till djurens välmående. Det verkar finnas obegränsat med omtanke och kärlek till alla djur, inte bara de egna och favoriterna.