Asiatisk buffe är jag alltid lite skeptiskt mot, brukar alltid vara en bitter eftersmak av andra klassens råvaror.... Men inte här! När senast fick du ta del av lunchpriset 1,5h efter lunchen har slutat? Det fick vi göra klockan 16:00 och tydligen så har dom kvar lunchbuffen så länge det strömmar in gäster berättade personalen. Tro inte nu att det var gammal buffemat som stod framme som vi fick äta, för så fort vi kom satte köket igång och lagade ny varm mat åt oss. När buffepriset är billigt brukar restauranger kompensera detta med dyr dryck är min erfarenhet, men inte här. Drickan kostar 10kr oavsett vad du väljer. Utöver den goda maten så var personalen jättetrevlig och var svensk/asiater. (Menar inget illa men ibland kan den asiatiska brytningen hos krögare vara en kommunikationsbarriär) Hit kommer vi gärna igen!!
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2011-04-06
Jane
De har bra mat, jag rekomenderar verkligen den här restaurangen.