Salong Jan

Omdömen om Salong Jan

2012-05-22

Peter

Första men absolut...

...inte sista gången jag klipper mig hos Emelie! Väldigt duktig frisör med öga för detaljer och ett underbart sätt. Omöjligt att inte känna sig omhändertagen i hennes stol! Äntligen har men hittat rätt! :-)

2012-02-08

Oskar

Grymt

Har klippt mig på Salong Jan i alla år och har alltid fått ett gott bemötande och har aldrig blivit besviken, grymt!

2011-10-28

Elin

Hemma bäst!

Försöker alltid passa på att boka in en klippning hos Emilia när jag är på besök hemma i Kungsbacka. Man kan känna sig trygg i hennes händer!

2011-10-27

Jessica

Go stämning och bra jobb!

Att alltid göra så gott man kan för kunden, och jobba hårt för att lösa eventuella problem som kan ha uppstått, det är världsklass!

2011-05-08

Elisabeth

En riktigt bra frisörsalong!

Trevlig och duktig personal som gör allt för kunden!

2011-04-08

stamkund

Trevlig salong

Ja !! Nu har man hittat rätt frisörsalong med rätt frisör! Glad för att jag äntligen hittat min toppenfrisör. kan varmt rekommendera Diana!

2011-03-22

Oliver

Alltid nöjd!

Känns tryckt att gå och klippa sig, de kan sin sak!

2011-03-19

Nöjdkund

Många bra frisörer

Alltid nöjd, vem jag än går till.

2010-09-23

Karin på bakgården

Såå nöjd

Har idag varit och färgat mitt hår hos Emilia, stan bästa frisör. Var super nervös innan men nu känns allt toppen när det e klart. Är så höst fin i mitt hår. Tack

2010-09-23

Karin på bakgården

Såå nöjd

Har idag varit på salong Jan och fått mitt hår färgat.. Så super fint det blev. Var så rädd innan jag skulle göra detta men nu är jag så nöjd. Emilia tack ännu en gång. Bästa frisören i stan..

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård