Omdömen om Pr Städ och Fastighetsservice
2010-11-21
Malin S
Snabb, proffsig, prisvärdig och punktlig.
I År har vi anlitat Pr Städ för båda storstädning och flyttstädning och vi var väldig nöjda med dem.
Vi rekommendera dem starkt.
2010-11-07
Anders
Efter första städningen så hade vi många anmärkningar. Vi hade inte tid att släppa in dem igen _under helgen_ vilket tydligen stred emot deras garanti (vi var bortresta).
Varje gång vi skulle träffas (vilket sammanlagt blev för många gånger) för att t.ex. släppa in dem i lägenheten eller lämna nyckeln så var de VÄLDIGT sena. Allt från 30 minuter till 1,5h.
Inte så lyckat en vardagsmorgon kan jag säga.
Det var tydligen också vårt fel att de inte blev insläppta när de på helt eget bevåg begett sig till lägenheten för att åtgärda anmärkningarna utan att synka med oss. Vi var som sagt bortresta.
Trots att de till slut varit inne och städat i lägenheten en andra gång så var flera anmärkningar inte åtgärdade.
Jag anlitade städ firman Pr Städ i Helsingborg för att genomföra en flyttstädning av vår bostadsrätt vi hade sålt i Lund. Offerten och hemsidan till Pr Städ såg helt ok ut så vi valde att använda dem. Allt gick enligt plan tills det att jag och köparna av bostadsrätten genomförde en besiktning av flyttstädningen. Allt var städat men Pr Städ hade använt ett tvättmedel på diskbänken som lämnade stora fula fläckar. Jag meddelade Pr Städ om detta inom deras 48 timmar garantiperiod och Pr Städ lovade att åtgärda problemet inom en vecka. Detta var i slutet på september (det är nu december).
Jag och köparna av bostadsrätten har jagat Pr Städ nu i månader. Pr Städ kom ut till bostadsrätten en gång för att "titta" efter en månad och sa då att de skulle höra med diskbänktillverkare hur man kan åtgärda problemet. Efter detta har vi aldrig hört från Pr Städ igen.
Vi har jagat och jagat. De få gånger de svarar i telefonen är de väldigt otrevliga, svär, och har till och med sagt att de är bakfulla och orkar inte prata om detta nu.
Vi har nu lämnat in en anmälan till Allmänna reklamationsnämnden.
Vad ni än gör så anlita inte Pr Städ!