Byggillet AB

Omdömen om Byggillet AB

2012-05-23

Fru arg

Nej!!!

detta skämtbolag är under all kritik, finns då inget värre än Byggillet och dess underantrepenörer! än idag får man anlita andra bolag för att lösa deras så kallade stambyte. Elektrikern satte aldrig fast uttagen ordentligt som ett exempel!!

2012-03-12

Bosse Andersson

Ombyggnation

Vi hade Byggillet hemma hos oss, när vi gjorde stambyte och det flöt på alldeles utmärkt, vi fick en skada i hallen på ena väggen men skadan lagade de omgående så vi inte kan se den längre, vi är riktigt nöjda.

2012-01-11

m.a

nej, nej, nej

Avråder från Byggillet och håller med nedanstående negativa omdömen. Hela vår BRF:s entreprenad var ett skämt och det blev mycket dyrt i slutändan. Man fick aldrig få ordentlig kontakt med någon eftersom det var en sådan enorm omsättning på folk (deras otaliga underentreprenörer) som alla bara hänvisade till varandra.Nu när en tid gått upptäcker vi fortfarande fel i lägenheten och saker går sönder pga. deras "fusklösningar" de gjort utan att samråda med oss. Kan bara avråda!

2011-12-17

Kirre

Stambyte

Varning för detta oseriösa F:tag som vägrar ersätta åtaganden som står i kontrakt/avtal. Besiktnings anmärkningar i princip omöjliga att få åtgärdat. Dessutom okvalificerade underentreprenörer använd annat f:tag än detta.
EX. 2 stammar igenproppade?

2011-12-14

Micke

Fungerade bra

Min bostadsrättsförening anlitade byggillet. Det gick bra! jag har varit med om ett stambyte tidigare och jag måste säga att byggillets personal gjorde ett bra jobb. dom stötte på lite saker dom inte kunde veta (asbest) men hanterade det mycket proffsigt för oss lägenhetsinnehavare. Jag kan rekommendera byggillet

2011-09-08

Martin Bergvall

Bra flyt

Håller inte med föregående inlägg. Hos var det bra flyt och bra information om vad som skulle hända. Tiderna hölls och det blev ett bra resultat i min lägenhet. Jag har inget att jämföra med men det var nog ett komplicerat projekt och inte helt lätt att få alla i huset nöjda, det gjorde byggillets projektledare jättebra.

2011-08-18

Anlita inte! Och betala INTE i förväg.

Genomfört stambyte i vår Brf. Hela entreprenaden underkändes. De rättade till felen efteråt, men det krävdes många månader och otroligt mycket tjat från styrelsen, mkt arbetskrävande. I vår enskilda lägenhet blev nästan allt fel. Fick stånga oss blodiga för att få tillfixat åtminstone det värsta. Extremt svåra att få tag på när det gäller något negativt. Vi måste nu anlita egna hantverkare till att rätta till de fel/skador som Byggillet orsakat o vägrat åtgärda. Undvik!

2011-03-19

Slarviga amatörer

Fick ett stambyte klart hos oss i början av dec 2010. Mycket sunkiga lösningar och amatörmässigt utfört. Saker sitter lösa och det som presenterades som standard var inte det.
Vi fick inte köpa eget material utan måste välja från deras astråkiga produkter. Den enda jag kan ge en eloge var elektrikern.

2011-02-21

Karin

Akta er för Byggillet!

Byggillet utförde ett stambyte i vårt hus. Förutom att kostnaderna för de saker man valde utöver standard kostade hutlösa summor kantades hela bygget av förseningar, vattenskador, olåsta lägenhetsdörrar, skador på väggar, tak och golv m.m. Generellt svåra att få tag på vid problem. Se er om efter en annan firma om ni inte vill köpa er problem.

2011-01-29

VARNING

Varning - Mammon styr

Ovarsamt och slarvigt utfört stambyte i brf där Byggillet utnyttjar sin monopolställning maximalt och tar hutlöst mycket betalt för allt utöver standard. Total avsaknad av yrkesstolthet och respekt för kulturella värden i äldre fastighet - billiga och omdömeslösa lösningar för att komma undan med största möjliga profit.

2010-12-22

Tobias

Badrum

Byggillet har utfört badrumsrenovering hos mig under hösten och jag är mycket nöjd med vad de åstadkommit i min lägenhet.

2010-12-22

Mattias

Stambyte

En eloge till platschef och hantverkare. Jag bor i en förening där Byggillet har utfört stamrenovering som avslutades i torsdag, skönt att få sin lägenhet tillbaka! Det har varit jobbigt att det blir lite dammigt i lägenheten och att folk springer inne i min lägenhet men jag har trivs med alla killarna som arbetat hos mig. Alla har varit omtänksamma och verkligen gjort sitt bästa för att vi som bor i mitt lilla trapphus skall må bra under tiden. Jag är så glad att Byggillet blev klara i tid så jag kan fira jul i lugn och ro.

2010-11-11

lagen om minsta motstånd

Total avsaknad av yrkesstolthet. Slarviga och omdömeslösa lösningar.

R1000656;Byggmästare, Byggnadsentreprenörer