Gula Markiserna AB

Omdömen om Gula Markiserna AB

2012-05-18

Jacqie S Jacqie S

Grymt besviken!

Jag gick till Gula markiserna för att jag tidigare hade varit hos en annan frisör som inte kunde klippa rakt. Jag blev tipsad om att markiserna var riktigt bra så jag gick gladligen dit. Väl där så blev jag bemött bra av personalen, jag beskrev att jag ville få mitt hår färgat till ljusbrunt. Självklart svarade min frisör, när hon höll på med färgen så satt jag och läste en tidning och litade fullt ut på min frisör. Sen när hon skulle tvätta ur mitt hår och sen torka det så säger hon, jag citerar " Nu blir du lite rädd va? Jag vet att det ser mörkt ut men det kommer att bleka och bli ursköljt med tiden" Jag kikade i spegeln och det såg nästan svart ut och ja jag blev lite små rädd men litade på att min frisör visste vad hon pratade om. Några veckor senare, till och med några månader senare så var mitt hår fortfarande väldigt mörkt, folk trodde jag hade färgat det mörbrunt/svart???

Jag gick sen tillbaka och pratade med min frisör och sa att detta blev ju inte alls ljusbrunt som jag ville ha det. Hon bara rynkade på näsan och så sa hon att vi skulle bleka det och försöka igen. Jag tänkte okej men så gör vi då, jag menar jag är ju ingen frisör så jag vet ju liksom inte. Men än en gång så litade jag på henne. Hon blekte mitt hår och jag fick sitta med blekmedlet i medan hon skulle klippa en annan kund lite snabbt som hon hade glömt bort (?) Redan där tänkte jag att fan hon kommer glömma bort mig. När hon väl kom till mig så såg jag att min hår sedan i botten hade blivit

2011-07-13

Alltid nöjd

2010-11-29

sandra

Bästa Salongen

Jag känner mig ompysslad och så blir resultatet strålande varje gång. Känns proffsigt

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård