Jag gick till Gula markiserna för att jag tidigare hade varit hos en annan frisör som inte kunde klippa rakt. Jag blev tipsad om att markiserna var riktigt bra så jag gick gladligen dit. Väl där så blev jag bemött bra av personalen, jag beskrev att jag ville få mitt hår färgat till ljusbrunt. Självklart svarade min frisör, när hon höll på med färgen så satt jag och läste en tidning och litade fullt ut på min frisör. Sen när hon skulle tvätta ur mitt hår och sen torka det så säger hon, jag citerar " Nu blir du lite rädd va? Jag vet att det ser mörkt ut men det kommer att bleka och bli ursköljt med tiden" Jag kikade i spegeln och det såg nästan svart ut och ja jag blev lite små rädd men litade på att min frisör visste vad hon pratade om. Några veckor senare, till och med några månader senare så var mitt hår fortfarande väldigt mörkt, folk trodde jag hade färgat det mörbrunt/svart???
Jag gick sen tillbaka och pratade med min frisör och sa att detta blev ju inte alls ljusbrunt som jag ville ha det. Hon bara rynkade på näsan och så sa hon att vi skulle bleka det och försöka igen. Jag tänkte okej men så gör vi då, jag menar jag är ju ingen frisör så jag vet ju liksom inte. Men än en gång så litade jag på henne. Hon blekte mitt hår och jag fick sitta med blekmedlet i medan hon skulle klippa en annan kund lite snabbt som hon hade glömt bort (?) Redan där tänkte jag att fan hon kommer glömma bort mig. När hon väl kom till mig så såg jag att min hår sedan i botten hade blivit
blont...sen blev resten av håret orange, gult, rött och lite andra konstiga nyanser. Innan vi började med färgningen hade jag även talat om för henne att jag skulle på ett 80års kalas och att håret var tvunget att se så bra ut som möjligt och det lovade hon mig. Jag sa till henne efter att jag såg att mitt hår såg ut som en j*vla färgbomb hade hamnat i mitt hår att jag verkligen inte var nöjd och detta var inte vad hon lovade mig. Jag fick betala väldigt mycket för hennes okunnighet. Jag gick hem och dagen efter så ringde jag till salongen och pratade med en annan frisör där och berättade allt och hon bad mig komma in igen så att min frisör skulle rätta till det.
När jag väl kom dit igen sen så försökte hon få mig att inte vilja färga håret men jag jag sa att jag ska på 80års kalas och jag kan inte se ut som en regnbåge i huvudet och när vi tjafsade där ett tag så kom en annan frisör och la sig i för hon hörde att jag inte var nöjd och ville få det omgjort. Den nya frisören var väldigt snäll och kunde verkligen sitt yrke. Hon visade mig en färgbok och frågade vilken färg jag ville ha och när jag visade så sa hon att ja detta är den färgen som de flesta väljer då de vill ha ljustbrunt. Min frisör hade aldrig frågat mig vilken färg jag ville ha utan hon bara tog en (en mörkbrun nästan svart färg??!!) När vi väl hade kommit överens om en färg så skulle min frisör ta över men hon förstod inte hur hon skulle göra så hon fick fråga andra hela tiden. Där förstod jag att hon inte alls kunde sitt yrke och jag var jätte besviken för jag trodde hon var en riktig frisör. :( Sen efter att hon till slut fick ordning på allt så sa hon inget till mig direkt, jag fick den gången gratis men att hon sen hade förstört mitt hår så sjukt mycket sa hon inget om. Jag fick inte ens mina pengar tillbaka från dom tidigare gångerna då hon gjort fel.
Nej nej jag rekommenderar verkligen inte Gula Markiserna i Åkersberga!!! Jag vill nästan varna folk från att gå dit. Går man dit så får man räkna med att betala mycket pengar, få förstört hår och okunnig personal!! Är grymt besviken!
Vad som kan göras bättre är väl att de kanske ska välja sin personal med större omsorg för sina kunder. Ens hår är ens allt typ och får man en dålig erfarenhet ja då går man inte dit igen!
2011-07-13
Alltid nöjd
2010-11-29
sandra
Bästa Salongen
Jag känner mig ompysslad och så blir resultatet strålande varje gång. Känns proffsigt