Omdömen om Täby Ryttarcenter
2010-12-13
Mycket nöjd besökare!
Fantastisk anläggning!
Nya Täby Ryttarcenter är en anläggning i världsklass. Härliga inomhusmiljöer och ett enormt ridhus. Stora rymliga boxar och trevlig serviceminded personal. Det känns och hörs i ridhuset att detta är en ridskola som är mån om hästar och elever och som strävar efter att hålla en riktigt hög kvalité på ridutbildningen. De har även riktigt stora tränare på plats och världsnamn som Patrik Kittel hade en uppskattad clinic i början av december!
Jag tycker Täby Ryttarcenter är världens bästa ridskola. Jag har ridit på Swartlings och från min sida var det väldigt dålig undervisning. Man fick inte lära sig nåt och nu på Täby Ryttarcenter har jag lärt mig lika mycket som på alla mina år på Swartlings. Jag tror det blev för mycket för Gunilla Swartlings att ha hand om hela ridskolan själv. Hon har varken råd att anställa fler ridlärare eller stallvärdinnor, eleverna får alltid ta hand om sina hästar även om det är något problem.. Täby Ryttarcenter har ett trevligt och snyggt stall+att dem har flertals med hjälpsamma och snälla stallvärdinnor. Jag tycker att ni ska göra om er lista. Täby Ryttarcenter är värd mer än så. Mitt förslag är att ni ska på nåt sätt låta ett barn (kanske nåt av era) ta en provlektion och se vilket härligt stall ni satte på andra plats.