Inside

Omdömen om Inside

2012-01-31

!!!!

bra!

Bra duktiga alla som är där.

2011-06-07

Susanne

mycket mycket nöjd!

Har nu varit hos Anett två gånger tidigare och blivit så nöjd med både klippning och slingor.Hon gör alltid nytt från gång till gång och lyssnar noga på hur man vill ha det.Nu kan jag kalla mej stamkund framöver :-)
Tack för nya frisyrer.
Susanne N.

2011-05-26

Hemskt missnöjd kund!

Inkompetent och spydig!!

Gick in för att få mitt röda hår blont igen, något som anette trots svårighetsgraden efter flera konsultationer var helt 100 på att hon skulle klara av.
Hon blonderade håret och lade in en askblond toning, den röda färgen syntes dock igenom så hon sa att hon skulle lägga in en "lite mörkare toning". Lite mörkare från askblomt blev svart! Även klippningen (hon skulle bara klipoa bort slitna toppar och klippa upp det något) var katastrofal!! Jag har stora hack i håret och det är inte jämt någonstans. I slutändan gicl jag därifrån med svart, hackigt hår och ett gäng spydiga ommentarer att jag iaf såg bättre ut än när jag kom!!
Jag gick självklart tillbaka någon dag efter när jag kommit över chocken och krävde pengarna tillbaka. Allt jag fick var ännu fler spydiga kommentarer och ett löfte om att hon skulle räkna på hur mycket hon skulle kunna ge tillbaka. Hon verkar dock inte kunna räkna då det gått en vecka sen dess.. Oproffessionellt,betalt 2500 och Får hemskt resultat och bemötande!!

2011-04-27

ÖL

OJ OJ

SÅ JÄVLA GRYMT-SNUGG FRILLA OCH FRISSA :-O

2010-08-25

Mimmi

tackar

för en så supersnygg frilla...Anette,du är så grymt duktig!!! Är såååå nöjd! tack söta du-återkommer so din stamkund!

2010-02-11

TACKAR

för att det finns folk som är kunniga inom sitt yrke.
Nöjd,nöjd ,nöjd...så trevlig och duktig!

Fler företag i Stockholm