Aktiv Hundcenter

Omdömen om Aktiv Hundcenter

2012-01-13

Raili Pikkusaari

Rex och Amigos matte

Jätte bra hundpensionat våra stora hundar Rex och Amigo är stamkunder och har alltid blivit välbemöt och hundarna trivs verkligen Aktiv hundcenter får alltid klo klippning ,kunnat springa fri i rastgården och även fått kompisar där.Rekomenderar verkligen

2011-09-04

Lovisa & Saskia

Engagerade och kunniga

Vi lämnade vår grandistik på Aktiv hundcenter under semestern och hon stortrivdes. Vi kunde koppla av helt och visste att hon var igoda händet. På dagarna fick hon leka med nya kompisar i den stora rasthagen. Vi köpte till massage och träning. Rekommenderas varmt!

2011-08-06

Tryggt för hönsmatte

Vår Della som dels har magkatarr och dels inte är van att vara själv blev superfint omhändertagen av värdparet. Massage, spårövning och bad. Fin natur och personligt bemötande. En glad och trygg hund sitter nu i bilen på väg hem igen. Tack!!!

2011-02-24

Rosita

Hundpensionat nära Klågerup

Jättefint, personligt hundpensionat! Vi kände oss trygga med att lämna vår lille vovve där en vecka. Långa skogspromenader, massage och extra träning , kan verkligen rekommenderas. Rosita o lille Tintin

2010-11-24

Nära sturup med möjlighet till extraextra lyx

Helt underbar nybyggt hundpensionat. Min lilla tollare fick en underbar vecka med promenader i det natursköna Vismarlöv, som extraextra beställde jag massage och att hon skulle få simma i en närbelägen sjö, samt agilityträning! Helt klart ett underbart! Jessica med Stina.

R1002855;Hundpensionat

Fler hundpensionat i Klågerup