Omdömen om Glads Däck & Bilservice
2012-05-07
Ewa
Noggrann och bra på alla sätt. vi har servat alla våra bilar (3 st) hos Glad och det har alltid fungerat perfekt!
2011-11-17
Nisse
Monterade bakbromsarna (trumbromsar) felaktigt på vår bil. Ledde till att beläggen slets ner snett. Lämnade in den efter några veckor för att det lät konstigt. Han öppnade upp bromstrummorna och "slipade lite", men korrigerade ej felet. Lämnade in den till annan mekaniker som konstaterade att det ej var bromsverkan alls bak. Så har man alltså kört runt med barnen utan bakbromsar.
Påtalade felet för honom, han skulle då kreditera denna reparation (+2500 kr) på nästa reparation. Men sedan vägrade han, efter han fått delarna som bevisar hans fel. De vägrar han nog återlämna om man frågar. Har dock bildbevis från andra verkstaden. Kommer lämna över ärendet till Konsumentombudsmannen då det nyligen uppdagats att hans misstag också har slitet sönder bromsledningen så all olja runnit ut, så blev helt utan bromsverkan när vi var ute och körde idag! Får nu lämna in bilen på verkstad igen (!) - för tredje gången, för att han inte gjorde sitt jobb.
Kanske kan rubriceras som försök till vållande av kroppsskada eller nåt? Ska undersöka det spåret också.
Lämnar numera in bilen på den suveräna allbilverkstaden Motorcompanit i Norrköping. Perfekt resultat varje gång! Som natt och dag i jämförelse.