Omdömen om Rum Service Stockholm AB
2011-12-24
Detta bolag är riktigt oseriöst och ljuger. Dom har förstört mitt badrum och har inte tagit sitt ansvar för det. Anlita inte dom om du vill ha professionella hantverkare.
2011-11-05
Jonas Pettersson
Har hjälpt till med projektering vid vårt stambyte i BRF i Nacka. Även nyproduktion av lokal till lägenhet som vi sålt med god vinst marginal. Då vår projektledare brustit i handlingar fanns som tur är deras erfarna projektledare från Rumservice snabbt framme med enkla, billiga lösningar och dom dokumenterar väl. Håller tiden trots svåra avvikelser och tilläggsarbeten. 5 stjärnigt!
Hej, vårt badrum gjordes av Rumservice och tyvärr måste vi säga att det är riktigt amatörmässigt utfört. Bland annat så rasade takventilen ner samt där strömbrytaren sitter så är det ett hål för man har inte anpassat strömbrytaren till storleken på hålet. Har försökt få denna firma att komma och åtgärda sakerna men dom svarar inte på samtal och vägrar att komma hit och fixa det som är kvar. Väldig oseriös firma måste jag säga och tyvärr var det inte vi som valde dom att göra badrummet utan det var vår bostadsrätts styrelse. Usch säger jag bara.
Hej Rima jag ser att du hittat in här, egentligen vill jag inte sänka mig så lågt som du gör men jag känner att jag ska förklara mig. Bakgrunden till allt uppkom efter att vi stambytt i Er förening. I er stam var eran lägenhet placerad högst upp och skulle från början inte ingå i entreprenaden eftersom ni tydligen hade renoverat tidigare då ni skulle ha framtidssäkrat för kommande stambyte och fått ersättning från Er BRF för det. När vi rivit på våningen under upptäcker vi att det inte alls är bytt fram till stående stam som utlovat utan ni har rakt upp och ner BLÅST er egen BRF på pengar och det framgick även att det var "SVART". Vent/ovk ingick inte i vår beställning från er BRF så ditt fallande ventdon har du väl själv tryckt dit.
/Andrés