Kungälvs Hårteam

Omdömen om Kungälvs Hårteam

2012-01-16

Anna-Karin Alfjärd

BÄST

I flera år har jag gått till Kungälvs Hårteam och har aldrig gått därifrån besviken.Alltid bra service(å jag är kräsen) Vilket betyder att personalen är lyhörda,ser alltid till att man mår bra,alltid rent o fint, bra produkter att erbjuda. Jag har prövat en del andra men det finns ingen salong som denna som fyller mina krav på hur det ska vara. Ett evigt tack. Ni är alla kanon och fortsätt med detta.

2011-10-19

kund

Kundbemötandet var dåligt och klippningen blev sådär. Hon kunde ha varit mer kreativ och professionell genom att komma med förslag på frisyrer.

2012-01-15

det måste blivit nått fel med kommunikationen.vi ber om ursäkt och hoppas på att du kan tänka dig att komma tillbaka till oss.vi vill självklart alltid ha nöjda kunder.

2011-01-27

Dåligt

Kommer inte gå dit igen, väldigt missnöjd med min färgning samt dåligt mottagande.

2012-01-15

tråkigt att du känner så. hoppas att du kan tänka dig att komma tillbaka trotts att det inte kändes bra sist. du får gärna förklara läget så ska vi göra vårt allra bästa för att du ska bli nöjd.

2010-06-30

Petra

Naglar

Frida på Kungälvs Hårteam gör mina naglar och jag är världens nöjdaste kund! Naglarna håller hur bra som helst och jag får jättemycket komplimanger för mina snygga naglar! Tack!

2010-05-15

Njaaaa..

Jag går nog inte hit igen...

2012-01-15

antar att det blivit någon missuppfattning vid ditt besök.vi ber om ursäkt för det och hoppas på att du vågar dig tillbaka till oss.

mvh

2010-02-08

Leffe

Kanon!!!

Klipper mig Alltid på Kungälvs hårteam nu för tiden! Mycket engagerad, Duktig och Trevlig personal! Maria är den som klippt mig oftast och hon är Suverän!!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård