Restaurang MEI WEI

0322 - 156 88, Vinterg. 3G, 441 36 Alingsås

Omdömen om Restaurang MEI WEI

2012-01-21

Johan

Bästa restaurangen i Alingsås!

Jag är en stammis och har testat på de flesta rätterna, alla håller lika god klass! Det här är definitivt den bästa restaurangen i stan!

2012-01-03

nöjd pojke

Veckans erbjudande

Älskar maten här, nu har restaurangen varit så smarta att dom har en maträtt varje vecka för ett rabatterat pris. Perfekt för en student som jag som älskar kina mat :)

2011-12-31

Christine S

Efter att Mei Wei har öppnat har jag säkert varit där och ätit ett tiotal gånger. För mig som har bott i Sverige över 30 år är maten hos Mei Wei det bästa kinamat jag har ätit. Det väckte barndomsminne. Senast köpte vi ankrätter och vi var över 10 personer som åt. Vi var alla helt eniga om att maten var jätte god. Jag rekommenderar varmt att äta där. Mei Wei är absolut den bästa kinarestaurang Alingsås har.

2011-10-06

glad matgäst

Jättegod mat och trevlig personal. Kommer gärna åter.

2011-06-13

xxxx zzzzzzz

Kasst!

Lååång väntan på bortglömd beställning, efter 50 min fick vi vår mat.....det var inte värt väntan!!

2011-03-01

Jojje

Superfräscht, god service o perfekt mat.

Fräscha råvaror, biff- o fläskrätterna är fantastiskt möra o goda. Stora portioner. Det har blivit ett antal besök redan o fler lär det bli. Servicen är utomordentligt bra, hoppas inte något ändras. Rekommenderar starkt den här restaurangen.

2011-01-28

Safija H Safija H

Matställe i toppklass Mei Wei !

5 argument som vinner mitt förtroende:
1. Mycket fräsch och smakrik mat
2. Kaloririktig mat, upplagd fint på fatet
3. Trevlig personal, drivs av familjemedlemmar!
4. Fräsch och lugn atmosfär
5. Lunchpris för egentligen A la carte maträtter

Självklart har min familj blivit stamkund!

2010-09-16

Göran

Nöjd Kund

Måste bara säga att jag aldrig har ätit godare kinamat i den här stan, Maten va suverän och servicen likaså. Det märks verkligen att både kocken och personalen brinner för det här

2010-09-10

Karma

Världsklass!

Det märks att maten här lagas med kärlek, kunde inte varit mer nöjd. Allt var perfekt från förrätt till lyckokaka =) Och trevligare personal får man leta noga efter. Mycket bra...

2010-08-10

Mei P Mei P

Snart har jag varit där tio gånger

Fräsch lokal, mycket god mat, framför allt Vietnamesisk kyckling och Veg. Pizza. Har varit där snart tio gånger sedan de öppnades i juni. Rimlig pris och trevliga personaler. Jag rekommenderar starkt till alla mina kompisar och kollegor.

2010-08-09

Kelly

Kelly

Bra mat och trevliga personaler.....

2010-07-28

Pelle

Pelle

Kanon mat till bra pris fin lokal och trevlig personal.

Fler företag i Alingsås