Som kökschef på en advokatbyrå så har jag många måltider & event med mycket krävande och medvetna gäster. Ibland när det behövs backup vid hög arbetsbelastning etc. så anlitar jag alltid Säbb & Blomqvist catering. De uppfyller så väl mina som mina gästers förväntningar på god mat, snygg presentation. De besitter även en proffesionalism i bemötande och genomförande av alla tjänster de erbjuder. Det känns för mig tryggt att anlita dem när jag själv inte är på plats. Kan varmt rekommenderas till alla som behöver en grymt bra leverantör av catering och event.