Omdömen om Laserfortet AB
2012-04-10
Rickard
Vi var för första gången på laser/fort och hade jätteroligt allihopa ( två vuxna och tre barn 8-10-12). Supertrevlig personal vägde lätt upp ett par trasiga celler och laserarenan var riktigt cool.
2011-11-20
Linda
Var på laserfortet idag med mina två barn. (ej kalas) Barnen tyckte det var riktigt roligt och planerar redan för nästa gång. Personalen var gulliga;-) och flexibla då vi inte boka innan vi dök upp. Har nyss flyttat hem ifrån USA och varit på flertal sådanna här ställen där. Ger gärna tips om önskas på tex kalasrutinerna och hur man kan förbättra. Vi ger 5 stjänor eller solar av 5 möjliga.
2011-11-03
1.5/5
Jag var där idag med några bekanta och vi tog ett maratonprogram. Lasergamet tyckte jag var bra, arenan var sådär (då tornet gav ett för stort övertag) men västarna va riktigt bra, och gav omständigheterna för ett bra spel. Dock missa jag ca 2,5 minuter av spelet då jag behövde återställa min väst men ingen personal fanns på plats.
Personalen var riktigt otrevlig. Det är det enda som drar ner mitt omdöme av laserfortet och anledningen till att jag inte kommer rekommendera laserfortet till nån bekant.
Fortet i sig tyckte jag var bra. Dagens höjdpunkt. Cellerna va lagom kluriga. De var en rejäll utmaning, och man kom jublandes ut ur en cell då man fått den där blå lampan. Jag tyckte även mycket om det detaljerade resultatet man fick när man lämnat in sin bricka. Tyvärr kunde jag inte få någon kopia av resultatet när jag fråga personalen, trots att jag förklarade att vi vart två skilda kompisgrupper i laget. Utan bemöttes istället av idiotförklarande blick "ni har redan fått ert resultat".
Om det inte vart för den så otrevliga personalen vi hade idag skulle jag gärna kommit tillbaka. Jag är förvånad över hur stor skillnad helhets bilden av en dag kan bli av hur man blir bemött. Jag verkar inte heller vara den enda som känt sig illa bemöt av personalen (av vad jag kan döma av omdömena här). Se över er personal och ni kommer få ett toppenställe.
2011-10-02
Kul och kluriga celler att löas. Två timmer tillräckligt länge. Lagom nivå för 10-14 åringar.
Väldigt ostädat, rörig mottagning och info drar ner betyget.
2011-09-20
Jessica
Jättekul fångarna på fortet-aktivitet med de olika cellerna, bra också att man kunde se poängen på skärmar i korridoren. Ett stort minus för smutsiga lokaler, dammigt på golven där man skulle krypa omkring och riktigt ofräscht där man skulle byta om. Tråkigt med flera trasiga celler också.
2011-03-21
Nils
Laserspelet var över min förväntan och familjen älskade den skall nu låta min grabb ha kalas dära varje år !!
2011-03-21
Eijjar
Super sköna Painboll och super klassiga personal men det bästa vara fortet è
2011-03-15
CC
Vilken kick off vi fick.Många av oss som sagt att vi saknade tävlingsinstinkt fick absolut ändra uppfattning.Ett särskilt tack till proffsig personal som på alla sätt såg till att det blev bra
2011-03-12
Michelle
Vi har haft kalas här till våran son tre(!) år i rad, i år var första året vi provade fortet. Verkar som att barnen hade ännu roligare än på laserarenan, och det säger inte lite. Enda negativa är att det kan vara högljutt och mycket spring i entren, men det är det värt när man ser barnens ansiktsuttryck efter att de kommer ut!
2011-03-01
Miranda
Dom skriver på hemsidan att dom har 600 m2 spelyta Jag var och spela på cybertown också som säger att dom har 600 m2 spelyta deras arenan känns dubbelt så stor !
Hej Miranda. Enligt vårat hyreskontrakt är delen med laserarenan drygt 600kvm. Vi har byggt en fullskalig pansarvagn, ett medeltida slott och gruv-gångar att utforska, det finns inget liknande i någon annan arena i Sverige. Hoppas den sortens kvalitet uppväger om en annan arena upplevs ha större kvantitet. Tack för att du spelat hos oss och gett feedback!
2011-02-21
Robert
Vi hade ett s.k. Minifort-kalas för vår dotter hos Laserfortet igår och det var något av det värsta vi varit med om. För att nämna några saker:
- Dåligt med skåp så vi fick bära runt på en massa saker och fick samsas så gott vi kunde med 3 små skåp på 15 personer (12 barn & 3 vuxna)
- Bemöttes av arrogant & ?trött? personal som mest verkade tycka att det var jobbigt att vi var där.
- Dåligt med information både innan, under & efter hur saker & ting var tänkt att fungera. (det var 1:a gången vi var där)
- Otroligt rörigt i korridorer m.m. pga alldeles för mkt folk och en ljudvolym som förmodligen överskrider alla gränsvärden.
- Flera icke fungerande eller ?trasiga? celler.
- Svårt att få hjälp av den ?trötta? personalen och fick man hjälp blev man i princip dumförklarad.
Tack och lov tyckte barnen att det var ett OK kalas men det var bara för att jag, min fru & en vuxen till försökte göra det bästa av situationen.
Hej Robert,
Tack för din feedback! Vi tar kritik, bra som dålig, på största allvar och det hjälper oss att hela tiden bli bättre! Vi kommer göra vissa ändringar baserat på dina kommentarer. Vi kontaktade dig per mail och hoppas att du är nöjd med hur vi hanterat din kritik.
2011-01-01
Therese m. familj
Vi var flera vänner och bekanta som var på plat för att spela laserspel och deras nya "fångarna på fortet" upplevelse.
Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående med alla våra frågor. Upplevelsen var på topp och alla hade roligt, t.o.m de äldsta i familjen!
Rekommenderas varmt!
Hej Therese och familj, tack för att ni spelat hos oss och skrivit om era tankar, jätteroligt att höra att ni hade skoj!
2010-12-14
CH
Barnen tyckte att det var roligt (inte barnet med den trasiga västen)
För de vuxna var hela processen en prövning. Allt från det obefintliga mottagandet, trasiga västar till kall mat. Inte så imponerande. Välj ett av de andra ställena. Vi har haft ett antal kalas på laserdome och alla dessa har varit alldeles utmärkta.
CH
Hej CH,
Mycket tråkigt att höra att de vuxna hade det stressigt, men skönt att höra att barnen hade det roligt! Personalen insisterar att de är mycket noga med att maten aldrig ska vara kall, så ni måste haft väldig otur, det hör absolut inte till vanligheterna. Vi har sen ni spelade köpt in fler reserv-västar. Hoppas ni ger oss en ny chans. Tack för att ni spelat hos oss och gett feedback!
Var där och spelade för några veckor sedan och även om pansarvagnen, tunnlarna är fina så är det ont om utrymme om man är över 1.85, västarna glappar och sist men inte minst personalen.
Verkade trötta, irrterade på att vi var där och hade frågor samt inte särskilt hjälpsamma..
Med bättre personal så skulle slutresultatet vara 3.5.
Rekommenderar den andra laserarenan vi St:eriksplan kommer inte ihåg vad den heter men den var grymm!