Omdömen om Restaurang Dhew
2011-08-10
VI HAR VARIT FLERA GGR.DET ÄR ALLTID GOTT.ALLA ÄR REK.DIT.MISSA INTE PALOK PONIR.
2011-08-10
e du i trollbacken prova dhews special lamm chop karai eller sizzlar.inte bara gott...............................ohh
2011-07-23
Peter
Riktigt bra kryddig indisk mat. Karai med kyckling rekomenderas, den är ruskigt god. Trevlig personal och snabb service. Favostället i Tyresö.
2011-03-31
charlotta
Ja maten var faktiskt god, men drickan ljummen, lokalen luktade rök, personalen var påflugen och inredningen sliten. Vi fick fönsterbord med utsikt över veranda med bildäck och annat bråte. För dyrt. Möjligen som hämtmat.
2010-12-03
Göransson
Mycket trevlig personal, hyfsat trevlig miljö.
Vi tyckte dock att maten (chicken tikka masala) i detta fall var lite väl kryddsvag. Om de kryddade mer så skulle det vara ett kanon indiskt hak.
2010-11-14
Vi blev mycket nöjda. Vi åt de rätter personalen rekommenderade och vi går gärna dit igen
2010-10-28
aaa
Har varit där 2 ggr. Ena gången var kycklingen dålig, ölet slut, fetaost slut, fel på notan..
Nästa gång var kycklingen återigen dålig enligt servitris. Då beslutade vi oss för att aldrig mer gå dit!!
hela familjen blev dåliga i magen, har ätit där förut utan att bli det men dom ville inte ens ge oss pengarna tillbaka.
Därför tycker vi att det var dålig service och att det finns en risk för att bli sjuk.