Bonnier Fakta

Kategori: Bokförlag

Omdömen om Bonnier Fakta

2011-02-22

Aldrig mer bokklubbar!

Varning för Lilla Svalan!

Jag blev fullkomligt jagad av en telefonförsäljare fr Barnboksförlaget Lilla Svalan när jag fått barn.
Jag gick med i klubben för att det stod att det inte var ngt köptvång (förutom det första halvåret; två böcker). Säljaren ringde, jag förklarade att jag ville vänta några veckor m köpet, hade fullt upp hemma, ville titta igenom katalogen ordentligt. men hon ringde säkert 10ggr per dag!!! Jag svarade inte pga om man äntligen lyckas få sitt kolikbarn att sova, då vill man vila och inte bli störd. Till slut svarade jag och förklarade trött att jag inte orkade tänka på böcker när man som förstagångsförälder är helt slut! Tre dagar senare började ringandet igen. Min man var vansinnig och bad dem lämna oss i fred.. Inte förrän vi köpt minst två böcker sa dem då. Vi beställde två böcker och nu 5 månader senare kom EN bok. Min son har för länge sen vuxit ifrån boken och de har lagt till ett porto på 35kr boken. Vidrigt sätt att stressa småbarnsföräldrar och att sälja böcker på.

R1000627;Bokförlag