Omdömen om Ivars Bil i Östersund AB
2011-02-18
dr
oproffitionella.
Låt er inte luras av deras övertygande sätt och översitta attityd.
2011-01-07
en lurad kund
Jag kan bara hålla med ovanstående, vi blev också lurade på en hel del pengar. köpte en bil för över hundratusen som vi han ha i tre dagar, och hann inte ens köra 50 mil, sen var det slutkört. Reparationskostnaderna är uppe i över 13000:- och ivars bil vill inte ens ta i fallet. Man känner sig totalt blåst, snacka om runt hörnet garanti. Och jag kan verkligen inte hålla med ivars bil om att dom inte ljuger sina kunder rakt upp i ansiktet, för de är det minsta dom gör!!!!
I det undertecknade köpeavtalet så var överenskommelsen den att bilen såldes till ett reducerat pris a:14000:- med texten, "bilen säljes i det skick som den är inga garantier" I dagsläget så har Ivars Bil tagit den största delen av kostnaderna ändå.
2010-10-07
Lämnade nyligen in min bil för ett knackande ljud under bilen, mekanikerna gjorde en felsökning a` 1155kr och jag fick till svar att det var bara å byta fördelningsväxellåda. Jag påpekade att det knackande ljudet inte kom från lådan och fick till svar att, citat: "med 95% eller förresten 99% säkerhet så är det lådan" Lådan + arbete skulle gå på ca 28000kr så jag var tvungen att hämta hem bilen och få hjälp av en vän med felsökning. Efter lite "manuell" felsökning konstaterade vi att lådan inte behöver bytas. Tycker det är MYCKET dåligt av en auktoriserad verkstad att bara koppla in datorn i bilen, gissa sig fram och sedan ljuga sina kunder rakt upp i ansiktet!!!
Vi skulle bli tacksamma om du ville höra av dig så vi kan få veta vad som blev fel, vi brukar inte ljuga för våra kunder
Lars
Ivars Bil i Östersund

Ringer på en bil som kostar 95000:- och på bilden är den fin.
Då vi ringer från Hässleholm ber jag säljarinnan!!! att kontrollera bilen och säga till mig om det är något vi bör veta innan vi lägger 4500:- på tågresa upp till Hoting.
Vi får till svar att bilen är i toppskick.
Vi bokar biljetter och åker upp till Hoting från Hässleholm ( resa på ca 16 tim ).
Blir hämtade på busstationen och allt bra så länge.... tills vi ser bilen.
Putsad ja men......
Stenskott i rutan, spräckt backspegel, repig lack, de hade hissat upp bilen och bockat balken under till på höger sida, endast ett stänkskydd fram, bromsglaset bak var spräckt, olja på sidan på säte samt frasigt, bakluckan invändigt var uppsågad ( stort hål ) Oljeläckage i motor, låg olja i gropar på motorn.
När vi ifågasätter detta svarar säljaren vad som är toppskick är ju väldigt individuellt.......
Hade vi vetat detta hade vi kunnat tagit ställning till om vi hade åkt upp men vi hade vetat om det.