Jag var inne på Wedding by Camilli för ca två veckor sedan. Jag har länge varit på jakt efter ett par skor som passar min brudklänning men har inte hittat rätt någonstans och har blivit mer och mer förtvivlad. Till min stora glädje hittade jag ett par jättefina, sköna och prisvärda skor på Wedding by Camilli. De var av märket Nixa och hade säkert varit mkt dyra om de var nya. Jag betalade 400 kr. Det syns att de är använda, framförallt på klacken, men de är mycket fina fram och det är det viktigaste.
Det var en jättetrevlig tjej som jobbade i butiken (ägaren tror jag). Hon hade stort tålamod med mig som var där en lång stund, provgick skorna och provade flera olika modeller, frågade om väskor, slöjor mm. När jag betalat skorna kom jag på att jag ville köpa två små flaskor med såpbubblor och när det visade sig att jag var nästan barskrapad på kontanter gav hon mig den ena flaskan gratis (8 kr kostade den men jag tycker det var gulligt). Mkt lycklig över att ha löst mitt sko-problem!