Internetmöbler Nordic AB

TORSVIKSSVÄNGEN 62 3TR, 181 34 Lidingö

Omdömen om Internetmöbler Nordic AB

2012-03-05

Rickard

Bästa stället att hitta designmöbler på internet

Stilren sida med snygga möbler, snabb leverans och superbra kundservice!

Kort sagt, en kanonsida!

2012-01-30

Trevligt bemötande!

Jag fick tala med Björn på internetmöbler som var trevlig och kändes proffsig. Leveransen gick smidigt och jag är mycket nöjjd. Rekomenderas!

2012-01-26

Alexander

Supernöjd!

Ren och snygg sida med bra utbud

2011-11-28

AndersE

Julbelysning

Trevlig sida och enkelt att beställa, fick hem min ljusstake efter 2 dagar! rekommenderas

2011-09-30

Johan

Superbra!

Världsklass, köpte en Fatboy på Groupon där Internetmöbler fick 500 orders. Jag beställde min Fatboy på torsdag, och får den på måndag. Det är proffsigt, och då fick jag ett vänligt bemötande både över telefon och mail. Nu är min son lyckligast i världen, och jag tackar Internetmöbler för det!

2011-08-01

Alexb

inget att klaga på

Bra med bekräftelse enkel betalning och återkoppling, känns tryggt.

2011-07-13

Kanon!!!

Bra kunskap om produkterna i kundservice (mätte upp en möbel på millimetern bara åt mig), smidigt och lätt att köpa och få hem. Stort utbud. Rekommenderas.

2011-06-13

Jessica Jonsson

positiv & glaaad

fina produkter och stort utbud, trevlig kundservice, snabb leverans, kan inte vara glaadare än så! =)

2011-05-18

VH

Dyrt

Fri frakt men inbakat pris i produkterna så det stinker om det. Hittar billigare produkter i innerstan.

2011-05-19

Hej VH!

Tusen tack för din kommentar.

Frakten för de större produkterna är som du säger inkluderad i priserna. Möblerna är däremot otroligt kvalitativa (i de flesta fallen Nordiska eller Italienska varumärken) och är därför inte nödvändigtvis dyrare än i butiker, snarare tvärtom, detta eftersom vi slipper utgifter för lager, showrooms, butiker etc. Många av våra kunder föredrar vidare att få möblerna levererade hem till dörren, istället för att själv köra hem dem själva.

Har du fler frågor eller kommentarer är du alltid välkommen att höra av dig till oss på kundservice@internetmobler.se!

Många hälsningar
/Anni på Internetmöbler.se

2011-05-17

Lena

Mycket bra

Tack Anni på Internetmöbler för bra support och kunskap om produkterna! Snabb leverans av soffbord från Vandeheg kombinerat med bra srevice. Rekommenderas

2011-05-19

Hej Lena!

Vad roligt att du känner så. Du är alltid varmt välkommen tillbaka när du behöver nya lampor eller möbler.

Ha nu en riktigt bra dag i solen så hoppas jag vi hörs igen framöver!

Hälsningar
/Anni på Internetmöbler.se

2011-04-27

Apiano

Bra möbelsida!

Bra sida med vänlig kundsupport och smidig leverans när jag beställde.

2011-04-21

Henrik

DYRA!

Kollade på en vägglampa som kostade 499kr på Internetmöbler. Jag hittar samma vägglampa på en annan webbutik för 249kr där den också finns på lager för omedelbar leverans. Vad är det frågan om?

2011-06-12

Hej Henrik!
Tråkigt att du blev besviken. Ibland kan det mycket väl vara så att en annan butik har ett lägre pris på en produkt. Den verkligheten lever de flesta butiker i idag. Det finns många aktörer och vi försöker ständigt hålla koll på våra kollegor i branschen. Vår strävan är att vara valet framför andra både när det gäller pris och kundservice. Vår grundregel är att följa våra leverantörers rekommenderade priser varvat med kampanjer - där det av sådan anledning även kan skilja prismässigt. Hör gärna av Er till oss om Ni tycker att prisbilden på en produkt skulle vara tokig.
Med vänliga hälsningar
Anni på Internetmöbler.se

2011-04-09

Marianne Heinänen

Helliden Kristallkrona

Bra pris på en otroligt vacker lampa! :) Trevlig kundservice och snabbleverans. Toppbetyg!

2011-04-05

BS

Bord / Stolar från Italien

Bra pris på Italiensk design, dessutom trevlig kundservice. Smärtfritt och över förväntan.

2011-02-24

Stephanie

Step_hanie

trevlig sida och tack för en fin liten hylla till min dotter:-)

2011-02-19

annab

Bra service!

Beställde min taklampa och fick hem den inom 3 dagar och den var så fin!

2011-01-01

Jonas

5 av 5 getingar!

Blev tillfrågad om att skriva några rader här efter ett mycket trevligt bemötande både över tel och mail. Kan inget annat än att ge maxbetyg, super kundservice som är lättillgänglig, super snabb leverans av en bokhylla och den Trojanska hästen från LEKA, och bra priser på det jag var ute efter.

2010-11-23

Martin E

Priser

Snygg sida och bra kontaktuppgifter. Men lite dyra när det gäller belysning, hittar samma lampor billigare i min lokala butik. Trodde det skulle vara billigare på nätet?

// Martin Ericsson

Fler företag i Lidingö