Badrumsproffsen Skåne

Omdömen om Badrumsproffsen Skåne

2011-10-31

Henrik och Kristina, Lund

Badrum

Jan och hans medarbetare från Badrumsproffsen har totalrenoverat våra badrum m.m. på bästa sätt. De har varit proffsiga, hållt tider och kommunicerat till full belåtenhet. Vi är mer än nöjda. Våra bästa rekommendationer!

2011-09-20

Lena Andersson

Badrumsproffs

Som före detta elitidrottare uppskattade jag väldigt mycket hur proffesionellt Jan Larsson tog sig an arbetet med vårat badrum.

Det var:

Planering: mycket noggrannt redan vid första besöket

Offert: inom ett par dagar

Punktlighet: 100%

Noggrannhet: 100%

Sist men inte minst hans ödmjukhet.

Vi fick ett toppenbadrum!

Jag kan varmt rekommendera honom.

Lena Andersson

2011-06-17

Rune Leirup

Perfekt badrumsrenovering

Badrumsproffsen med Jan Larsson i spetsen renoverade vårt 40åriga badrum till toppklass! Rivit ut allt och byggt nytt till perfektion på mindre än 3 veckor.Arbetet i toppklass med perfekt kakling och fall i badrummet.Förutom vara toppklassiga hantverkare var de lyhörda för önskemål,välplanerade och punktliga.städade efter varje pass och dessutom ytterst trevliga.Ger 6 stjärnor av 5! Rekommenderas på det varmaste!
Rune o Lena Leirup Bjärred 046-294538

2011-05-16

Peter o Therese

Företag som lyssnar!

Badrumsproffsen gjorde ett kanonjobb med renoveringen av vårat badrum i Svedala. Vi hade många ändringar (flyttade vatten och avlopp) och många vinklar och lutningar i vårt badrum, Jan och Peter på badrumsproffsen lyssnade och gjorde vårt badrum precis som vi hade önskat det. Skickliga hantverkare som höll tider, städade efter sig varje dag och som var noga med kvalitet och finish.
Bästa rekommendationer från en nöjd kund!

/Peter och Therese

2011-02-28

Leif o Mona

Badrum i Lödde

Badrumsproffsen, Jan Larsson m.fl, har totalrenoverat vårt badrum på ett mycket proffsigt sätt. Vi är helnöjda inte bara med badrummet utan också med det sätt arbetet utfördes. Städning varje dag. Lyhörda för kundens önskemål. Listan kan göras lång. Tack för ett gott arbete.

2011-02-13

M&C

Utmärkt och proffsigt

Har fått vårt badrum renoverat av Badrumsproffsen,och vi är jättenöjda, goa och glada killar som verkligen gör ett bra jobb, inga förseningar,inga problem.
De är verkligen kundinriktade i deras sätt att jobba och har bra dokumentring över deras arbete.
Så tack ännu en gång för utmärkt och proffsigt arbete.
Mvh
Mikael & Caroline

2011-01-21

G Sundberg

Proffsiga Badrumsproffsen

Badrumsproffsen i Lund utförde renovering av vårt badrum i ett radhus i Malmö. Det var ovanligt enkelt att få till tider för bedömning och planering. Arbetet gick fort och utfördes med största skicklighet och noggrannhet. De var lätta att kommunicera med och höll tidsplanering till punkt och pricka. De rekommenderas som pålitliga hantverkare.

Hus och hem
R1002658;Badrumsrenoveringar