Lundsbrunn Konferans & Kurort AB

Omdömen om Lundsbrunn Konferans & Kurort AB

2012-05-13

Martin

Bra ställe

Var där med företaget förra veckan och testade på ett antal behandlingar efter konferensen. Något man bör unna sig oftare!

Maten och servicen som helhet var verkligen bra.

2012-04-30

Tobbe

Lundsbrunn

Åk inte dit!
Vi var precis i Lundsbrunn och är mycket besviken. Vi bodde på Spa hotellet och rummets standard var mycket låg. Det var så lågt vattentryck i duschen att det inte gick att duscha. När vi påpekade detta fick vi svar att det var kranen till vänster man satte på duschen med... Spadelen var var ok men inget märkvärdigt. Det som dock förstörde helgen var den katastrofala maten! Lunchbuffe med frysta grönsaker som var kokta till oigenkännlighet. Skaldjursoppa som bara var fond, inte en räka! På kvällen hade man lite ambition men serverar man en fast meny med en huvudrätt räknar man med att köket klarar det. Torraste hjort jag någonsin ätit. Frukosten var dock det klart sämsta!!! Frukost buffen var öppen mellan 7-10 och vi kom dit 09.30. Då var hälften slut. Vi påpekade att bröd, ost och allt varmt var slut. Efter stund kom microtinade limpor som var frusna i mitten. Påminde att det fortfarande inte fanns något varmt som äggröra, bacon etc... Då sa de att det var för nära stängning! Åt en tallrik fil med musli! Det måste finnas minst 50 ställen i Sverige som har högre ambition och lever upp till det... Undvik!

2012-04-07

Neta

Vi hade bokat två övernattningar på Lundsbrunn men bestämde oss snabbt för att det bara skulle bli en. Vi bodde på Hotell Rosendal som är ett före detta vårdhem. Rummet var smutsigt och badrummet både slitet och mögligt.
Spat var en stor besvikelse då det bestod av en liten varmvattensbasäng, en bubbelpool och en ångbastu samt en mindre relaxavdelning. Omklädningsrummet var ofräscht och allt påminde om ett litet badhus. Spat var med andra ord en stor besvikelse och får betyget underkänt.

Det positiva var att maten var god och personalen väldigt trevlig, fick även en hyfsad massage. Totalbetyget blir dock en svag tvåa.

2012-03-16

Anders Hagelin

Lugnt & Skönt

Jag var där med familjen i slutet av februarimånad och kände verkligen hur jag fick laddat mina batterier. Stora utrymmen och väldigt lugn atmosfär, dessutom väldigt skönt med ett SPA som inte är överfullt på helgerna!!

2012-02-09

Jenny

Slitet!

Blev bjuden av min man på min födelsedag och vi är besvikna. Rummet var jätteslitet och ofräscht, likaså toaletten. Spat var också långt under förväntningarna. De hade en bassäng och en bubbel för 6 personer, det var allt. Vi hade köpt varsitt paket med en 30 minuters behandling som ingick. Jag fick en ansiktsbehandling som bara var att tvätta ansiktet, hon la på en mask och gick ut i en kvart. Sedan lite lotion så var det klart. Nej inget vidare.Första dagen hade vi varsin massage och döm av min förvåning när det kommer en manlig massageteapeut och hämtar mig. Min man och 2 andra kvinnor fick en kvinnlig och jag en manlig utan att de ens frågade mig om det var ok. Väl inne i rummet stod han bara där och bad mig att ta av mig!! Jag fattade noll då de vanligtvis brukar hålla upp en handduk för att skyla en eller så går de ut under tiden man tar av sig och lägger sig på bänken. Denna man bara stod där rätt upp och ner och tittade på mig. Detta kändes mycket obehagligt. Nej jag kan tyvärr inte rekommendera detta stället alls. Maten var ingen höjdare heller.

2011-07-08

Återkommande

Stor skillnad

Jag har varit på Lundsbrunn tidigare och det hade hänt en hel del sen sist.

Rummet som jag bodde på var totalrenoverat och det märktes att dem renoverade för fullt.

Personalen var hjälpsamma och maten var god som vanligt.

Jag kommer garanterat att åka dit igen.

2011-03-07

Pgh

Helt OK

Betyget blir en mycket stark 3a!
Stannade fredag till lördag på en av deras temahelger. Tyckte man fick en hel del för pengarna.
Maten och resturangen var ok, lite besviken över att man vid alla tillfällen fick ett lite sämre bord närmast utgången med en massa spring.
Spat var bra och där var personalen riktigt bra! Trevliga och hjälpsamma.
Lite missvisande bilder tyvärr som får upp förväntningarna lite för mycket.

2010-10-18

nöjd

ok ställe

Ok ställe om man inte har för höga förväntningar. Ganska slitet och inte alls som det ser ut på bilder därifrån. Men maten var fantastisk och vi fick mycket för pengarna. Kommer nog att åka dit igen.

Fler företag i Lundsbrunn