Skorstensmakarna Sverige AB

Omdömen om Skorstensmakarna Sverige AB

2011-10-07

Linus N Linus N

Rekommenderas varmt

Mycket väl utfört arbete i Mölle! Vi kommer med glädje anlita Skorstensmakarna igen för vårt kommande projekt.

2011-10-07

Håkan Höök

Super proffs

tack tack tack för det andra sa inte skulle funka det fixade ni.

2011-03-22

Tack för bra jobb är mycket nöjd

2011-04-02

Väldigt kul med denna positiva respons mvh Tommy&Torbjörn

2011-03-22

sonny

agnes Sonny

Tack för ett bra jobb killar. frugan och jag är mycket nöjda och rekommenderar er gärna.

2011-03-04

Theodor Lundin

Tack Tommy för dina lösningar

Vill vill tacka Skorstensmakarnas duktiga hantverkare för deras lösningar på vårt hus efter fönsterbyten.Vi fick kraftigt höjda radonvärden samt dålig ventilation,men skorstensmakarna löste detta med ett nytt ventilation system.Det var på det gamla sättet s.k förstärkt själv-drag, Vi är mycket nöjda.mvh Theodor & Christina

2010-11-24

Christian Lilliehöök

Borde bli Kunglig Hovleverantör

Detta är andra gången jag anlitat Skorstensmakarna. Fixar allt. Dyker det upp oförutsedda problem (i vårt fall många i vårt gamla hus) så lämnar dom dig inte i sticket utan kommunicerar och fixar. Tveklöst bäst, kontakta mig för referens om ni tvivlar.

2010-11-24

Sådana Inlägg blir man varm i hjärtat av Christian. Vi kommer den 30 Nov och monterar den nya stegen hälsa så gott till frun mvh Tommy&Torbjörn.

2010-10-23

Ulf Y

Bra resultat

Hade hjälp av dem att laga min skorsten (2 kanaler) innan jul förra året. Blev en hel del överraskningar under resans gång, men de löste det bra efter hand. Mycket nöjda.

2010-09-10

Ulf Alven

100%

Dom är 100% lagade våran skorsten med utmärkt resultat även ordnade dom med våran köksfläkt där kanalen var igensatt.

2010-09-10

Det är bra med fågel galler så att inte fåglarna kan bygga bo men det har du nu Ulf. Tackar för inlägget

2010-09-07

Birgitta&Tryggve

Fixade våran kanal till pelletspannan

Vår skorsten var för kort och för stor invändigt till den nya pellets pannan Tommy&Torbjörn hittade en prisvärd lösning på problemet. Så vi är mycket nöjda.

2010-10-17

Vi tackar för inlägget.Det finns alltid lösningar! inte alltid den dyraste som är bäst i ert fall blev det en vinddriven fläkt som gör att ni slipper vatten i kanalen samt skapar sug + ni slipper kallras. Denna åtgärd hade inte behövts om kanalen varit längre. mvh Tommy & Torbjörn.

2010-08-23

Simon Winberg

Nöjd kund

Kan sina saker helt enkelt

R1001311;Skorstensbyggare, reparatörer

Ladda upp en egen bild Visa alla bilder