Omdömen om Skorstensmakarna Sverige AB
2011-10-07
Håkan Höök
tack tack tack för det andra sa inte skulle funka det fixade ni.
2011-03-22
sonny
Tack för ett bra jobb killar. frugan och jag är mycket nöjda och rekommenderar er gärna.
2011-03-04
Theodor Lundin
Vill vill tacka Skorstensmakarnas duktiga hantverkare för deras lösningar på vårt hus efter fönsterbyten.Vi fick kraftigt höjda radonvärden samt dålig ventilation,men skorstensmakarna löste detta med ett nytt ventilation system.Det var på det gamla sättet s.k förstärkt själv-drag, Vi är mycket nöjda.mvh Theodor & Christina
2010-11-24
Christian Lilliehöök
Detta är andra gången jag anlitat Skorstensmakarna. Fixar allt. Dyker det upp oförutsedda problem (i vårt fall många i vårt gamla hus) så lämnar dom dig inte i sticket utan kommunicerar och fixar. Tveklöst bäst, kontakta mig för referens om ni tvivlar.
Sådana Inlägg blir man varm i hjärtat av Christian. Vi kommer den 30 Nov och monterar den nya stegen hälsa så gott till frun mvh Tommy&Torbjörn.
2010-10-23
Ulf Y
Hade hjälp av dem att laga min skorsten (2 kanaler) innan jul förra året. Blev en hel del överraskningar under resans gång, men de löste det bra efter hand. Mycket nöjda.
2010-09-07
Birgitta&Tryggve
Vår skorsten var för kort och för stor invändigt till den nya pellets pannan Tommy&Torbjörn hittade en prisvärd lösning på problemet. Så vi är mycket nöjda.
Vi tackar för inlägget.Det finns alltid lösningar! inte alltid den dyraste som är bäst i ert fall blev det en vinddriven fläkt som gör att ni slipper vatten i kanalen samt skapar sug + ni slipper kallras. Denna åtgärd hade inte behövts om kanalen varit längre. mvh Tommy & Torbjörn.
2008-01-02
Arvid J.
Renoverade en öppenspis samt en kakelungskanal utan krångel besiktigat och godkänt av SEMAB i Malmö

Mycket väl utfört arbete i Mölle! Vi kommer med glädje anlita Skorstensmakarna igen för vårt kommande projekt.