Carspect

Omdömen om Carspect

2012-02-16

sturesund

Oproffesionella och dålig service

Carspect i Vårby visade sina dåliga sidor och var oförstående.
Min första dag efter mycket lång tids ryggskada blev
jag kund hos dem. De provkörde före besiktning
och visade tyvärr attityd redan då.
Väl inne i hallen öppnades allt på vid gavel och även felkodsläsare kopplades in ( vilket jag ej beställt ), han uttryckte specifikt att allt kommer att kollas !.
Efter en stund ropade han att jag skulle fälla upp ryggstöden på den bakersta 3:e stolsraden.
Jag öppnade baklucka och fann att stolarna sedan
bilen var ny nedfällda i golvet och kände att de var för tunga för min ryggskada att vika upp varför jag
bad om hjälp med detta, han svarade inte alls på min vädjan om hjälp utan hojtade om möjligt något högre "Fäll upp stolarna", jag förklarade än en gång
att de var för tunga för mig just idag tack vare min
ryggskada, kan du hjälpa mig 5 sekunder med detta
men ånyo inget svar utan han satte ombesiktning på bilen och spelade nu extra Allanballan.
Jag åkte genast till SBP Bredäng och bad om ett 5 sekunders handtag med att fälla upp stolsryggarna
vilket de professionellt gjorde och sedan var bilen godkänd och klar inom 1 minut.
Är 65 år o har råkat ut för 2 diskbråck +1whiplash.
Jag kommer aldrig mer att anlita carspect och har inget förtroende för dem.
Tack för att vi har beprövade SVENSK bilprovning.

2012-01-10

Tomas Sjöström

Mycket bra

Jag var vid Arninge och besiktade bilen. Jag gick in på kvällen och kunde boka en tid redan nästa dag. På Svensk bilbesiktning var väntetiden två månader. Otroligt trevlig och kompetent personal på Carspect Arninge. Ett stort tack Tomas

2011-12-12

Nicklas

grymt nöjd

Fredagen 9/12 åker jag till den ny öppnade stationen. Killen som jobbar där jobbade tydligen i företagetspool. Det var hans första pass på den stationen. Fick vänta tre min sen tog killen nycklarna och körde in min bil. Jag fick vara med under besiktningen, samt att han hela tiden berätta om vad han gjorde. Grymt bra service, trevlig och professionell personal. Även mycket god ficka som jag blev bjuden. Grattis carspect ni har lyckats med konceptet samt att anställa rätt personer.

2011-11-30

Jimmy Persson

Nöjd 2/2

Jag har besiktigat två gånger hos Carspect Tyresö, nöjd båda gångerna.

Första gången hade jag bokat tid, fick komma in tio minuter innan planerad tid, jag var första bil på morgonen, trevligt med en kopp kaffe på morgonen också. Trevlig personal.

Andra gången drop in under högsäsong.
Åkte dit en halvtimme innan dom öppnade, skrev upp mig på deras drop in-lista. På eftermiddagen ringde dom och sa att dom kunde ta min bil om 45min, åkte dit och fick bilen bes.

Rekomenderar Carspect!!

Ni som ger dåligt betyg för att ni bokat bes. av husvagn på nätet kanske ska läsa vad som står innan ni bokar. Ganska tydligt att det endast gäller personbil.

2011-10-03

Lars

De kan inte ens besiktiga de fordon man kan boka?!

Har varit och skulle besiktiga en husvagn men det gick inte hos dem då en inte går in i hallen!

Åkte rätt ner till Bilprovningen och fick den besiktigad utan väntan! Det är service!!!!!

2011-09-15

Nöjd Kund

Vårby rädda min höst

Jag besökte Vårby Stationen kl 09.00 på morgonen. Ville göra en drop in besiktning fick svaret det är tighy just nu kom igen senare på e.m ca 15.00. Jag gjorde som han sa, väl på plats 15.00 körde dem in bilen, medans jag satt och fika. ca 18 min efter kiommer teknikern meddelar mig om att bilen är färdig.
Jag garttulerar Carspect med fina servicen. Oavsett om jag fick vänta i flera timmar så känner jag mig nöjd.
det är väl inte deras fel att jag fick vänta i felera timmar, det ör mitt fel jag hade ju glömt att besiktiga bilen jag hade ju körförbud. Som man bädar får man ligga. Jag kommer självkalrt att besiktiga bilen hos Carspect nästa gång igen!!

Tack grabbarna i Vårby!!!

2011-09-13

Skrattretande dålig service

Fick vänta 20min trots bokad tid. Killen som provade satt i ca 5-10min i min bil och pratade ett privat mobilsamtal medan jag väntade utanför. Samtidigt så var det skrikbråk med en annan kund som inte var helt nöjd. När kunden hade åkt så kommenterade den provningskillen att den kunden gärna fick köra ihjäl sig för hans del. Och avslutningsvis så var det datorhaveri, så jag fick inget protokoll med mig.

2011-08-10

Danne

Hurra!

Kvart i sex igår kväll(9/8-11) kom jag med min bil som hade körförbud. Personalen på plats tog emot mig med smile på läpparna och erbjöd mig fika(alldrig vartir med om det på Svensk Bilprovning). Bilen var inte godkänd, de var riktig grymma tekniker som på ett proffisionelt sätt tog hand om mig!!!
Rekomenderas starkt av mig!
Hurra Carspect Vårby Allé

2011-06-17

Christian

Fy vilken dålig service

Jaha, nu har jag varit på carspect 2ggr, första gången med två personbilar med två släp. Vi kom i tid och fick sitta och vänta säkert 30-40 minuter, sen berättade de att personen som har behörighet till att besiktiga dragkrok och släp inte var där, han var i väg på annan station och hjälpte till, då någon var sjuk, de nämnde då att det skulle ta ca 45 minuter innan han kom tillbaka... Total väntetid ca 1,5 timme. Nu gick 3 timmar bort från arbetsdagen inräknad väntetid för både mig och min fru... Ca 900 kr netto.
"En gång ingen gång" tänkte vi och bokade tid för husvagn på nätet. Väl framme, flinade hon som tog imot mig och menade att ajabajja inte boka tid på nätet för husvagn, och meddelade vidare att hallen var för liten för att besiktiga husvagn!! Sagt och gjort en halv semesterdag åt h.vete. Jag sätter inte min fot på Carspect igen!

2011-06-07

John

Drop-In

Försökte göra en drop-in besiktning på stationen i Infra förra veckan. Galet mkt bilar men hallå..jag hade missat helt att jag fick körförbud. Trevlig personal som hjälpte mig. Svensk Bilprovning var mkt otrevliga och erbjöd mig en tid i Uppsala i slutet av Juli. Carspect har ju iaf drop-in som en möjlighet.
Sen att det är köer. Skärp er.. Det är ni själva som missat att besiktiga er bil!!!

2011-05-14

JB

katastrof

skulle till carspect idag för en "drop-in" tid tänkte jag började åka hemifrån runt fem snåret dom öppnar ju trots allt inte förrän 0900 då har dom enligt personalen slutat med drop-in på lördagar samt byt öppet tider på vanliga dagar med till trots att deras kundtjänst inte känner till detta eller ens hemsidan gör det till och med utan för grinden står de "gamla" öppet tiderna. kund fokus =0 (tyvärr måste man sätta 1 stjärna totalt oförtjänt ens för den)

2011-05-13

mats

dålig hemsida

skulle besikta min gammel Porsche som är +30 år, det gick inte att boka tid på hemsidan då systemet "trodde" att slutnumret styr bestiden på gammelbilar, mailade och påpekade detta fick svar att kontakta kundtjänst, fastnade i telefonkön...värdelöst, det blev SBP igen det funkar bra

2011-05-03

Irriterad medborgare

Carspect = Katastrof

Var där i Måndags, aldrig någonsin igen... Kom dit 06.30. Det var då redan 36 bilar i kö. (väldigt svårt att se var kön slutar). Någon säger att man ska skriva in sig på någon lista på firmans dörr. Väl där så har någon slitit ner den och går runt och skapar en "ny" lista. (en kund alltså). Skriver in mig som en trevlig 37:a på denna lista. När personal anländer till platsen så bekräftas det att jag kan vända. Dom garanterar 30 drop in per dag, + 10 i reserv som sällan får komma med. Sätter mig i bilen, ringer bilprovningen, får en tid i norrköping om 2 timmar. Åkte dit besikta o tillbaks. Tog totalt 4 timmar, betydligt bättre än att komma till Carspect kl 02.00 på natten för att övernatta i bilen som folk hade gjort. Ett idiotsystem! Fin tanke med drop in, Mendå ska man ha resurser för det också. Fult att "locka" dit folk som tar en semesterdag för att kunna besikta, men som får vända i dörren, Blev ju nästan bråk på platsen när folk börjar ta saken i egna händer.. CARSPECT = SKRÄP

2011-05-02

siVO

Drop in? Ett skämt

Riktigt besviken. Ställer mig i en lång, men överkomlig kö till besiktningen. Nån säger att man tydligen ska skriva in sig, knallar fram till "kundtjänsten" där jag blir bemött med "Det är fullbokat för dagen". Klockan är 8.30, de öppnar 8.00.... Fullbokat? Men det är ju drop in... Hur kan det bli full"bokat" en halvtimme efter öppning?Tydligen ställer folk sig i kö kl 3-4 på natten och får nummerlapp vid okänd tidpunkt. Sen kan de åka iväg å göra vad f-n de vill medan de väntar på sin tur, som jag antar de blir inringda till, hur ska de annars veta?
Ingen somhelst info om kölappsystem eller fullbokning utanför, man kan ju ställa sig där och tro att man köar, i något som ser ut som en kö till en drop in....

2011-04-29

J8huho

Drop in som inte är drop in !!

Åker för drop-in besiktning som annonseras på hemsidan. 40 min resa dit och väl på plats säger de att de ej har tid för fler men vi öppnar i morgon kl 9 men kom och köa fr kl 8...inte för besiktningen utan för en tid dom man får komma tillbaka för senare under dagen. Är det drop-in? :-( riktigt dåligt! N

2011-04-19

Drop-in?? Efter 1 tim i kö, visar det sig att killen som sköter bokningen gör det med papper och penna, han för dessutom långa samtal med varje person! På frågan hur många platser dagens drop-in har kvar gör han en sammanställning och de flesta får gå hem utan tid.

Idén är bra, personalen är trevlig- men effektivitet är det som räknas för kunden. Fantastiskt mycket kan utvecklas, utifrån kundperspektivet.

2011-01-21

Lizzan

Vet inte vad jag ska säga?!

Bra service, trevlig personal. Men...fick ingen anmärkning på bromsens funktion, 4 dagar senare på servicen sa mekanikern på verkstaden att han inte ville "släppa ut" bilen eftersom bromsen fram va helt slut. Vem ska man då tro på, Carspect eller Peugeot?

2011-01-17

Lars, Krusboda

Helt schysst!

Kom förbi med bilen i höstas sent på kvällen strax före stängningsdax. Dom tog emot mig och efter en kort stund fick jag bilen provad. Perfekt för mig som inte kan bestämma sån´t här långt i förväg. Dessutom bor jag i Tyresö så det var på hemmaplan.

2010-11-09

carina / upplandsväsby

JÄTTE BRA !

Super trevlig personal !! Satt i bilkö i 2 timmar för att komma fram, trots fullbokat och MASSOR av bilar på vänt fick jag komma in och besikta min bil som samma dag fått körförbud.!!! Fantastiskt och TACK för mycket humant bemötande:

2010-10-25

Kenneth

Långa väntetider och otrevligt bemötande

Drygt två månader till nästa lediga tid för bokning av en kontrollbesiktning? Sjukt långa väntetider.

Vad tillför Carspect marknaden, undrar jag plötsligt? Jag trodde själva syftet med Carspect är att öka flexibiliteten för kunden och minska avståndet till kunden.

Dessutom uppskattar jag inte ett otrevligt bemötande redan i entrén. Bättre upp, säger jag bara!

2010-09-22

marina

helt ok

personalen ok, fina lokaler, bra att det nu finns andra än SBP

2010-09-16

Roger F. Bagarmossen

Riktigt smidigt!

Behövde panikbesiktiga bilen eftersom tiden glömts bort. Carspect erbjuder drop-in. Riktigt fina lokaler, verkar vara bra gäng i inspektionen oxå. ENDA minuset är storleken av lokalen och något förvirrande frånvaro av information när man kliver in i kundmottagningen, annars bara tummar upp!

2010-09-03

Pompe

Fick tid direkt när SBP hade tid i slutet på oktober (läs början av sep). Gick snabbt och enkelt vid besiktningen. Trevlig personal.

2010-08-26

poma59

Smidigt och vänligt

Jag besiktade mina två bilar hos dem. Den ena med förbeställd tid och den andra drop in. Det fungerarde mycket smidigt. Personalen vänligare och mer service inriktade än Bilprovningen.

2010-08-10

Lasse

bra bemötande

Helt nöjd med deras bemötande. Enda negativa var att min väntan (dropin) blev den dubbla mot vad som uppgavs från början

2010-08-09

Göran Kölborn

Skitbra på ren Svenska!

Var och besiktade firmans kundlånebil hos Carspect i morse. Hade inte beställt tid utan droppade bara in straxt efter 08.00. Parkerade bilen utanför på den anvisade platsen målat med grönt, gick in och blev bemött av en mycket trevlig kvinna som frågade om jag ville besikta bilen. Ja om ni har tid svarade jag, det fixar vi blev svaret. Får jag registreringsnumret så ska jag skriva in dej, gå gärna in i kundrummet och ta en fika så länge. Där var det rent och fräsht med en sjysst kaffemaskin och det ingick i besiktningskostnade. Efter ca två minuter kommer det in en kille och presenterar sig, säger att han ska besikta min bil. Han får nycklarna och går ut och kör in bilen och börjar, du får gärna vara med om du vill säger han. Jag vill faktiskt vara med för att skapa mej ett eget omdöme om stationen och personalen då jag driver en bil och mc verkstad. Mitt omdöme är att personalen är mycket trevlig, serviceminded samt mycket kompetent i sitt arbete. SBP har mycket att lära tyvärr..

2010-08-02

anders

hoppas ni blir bättre

snälla ta bort den jobbiga musiken under väntetiden

2010-08-02

anders

hoppas ni blir bättre

mycket osäkert.okunnigt, det kan bara bli bättre

2010-07-16

Nöjd

Bra service

Den nya aktören på besiktningsmarknaden lyckas verkligen med att ge bra service och se kunden.

Bil, båt och motor
R1000603;Bilprovning