Skoby Hundhotell

Kategori: Hundpensionat

Omdömen om Skoby Hundhotell

2012-04-20

Lena Öfverbeck

Ännu en suverän vistelse för Musse

Ännu en gång har vi varit utomlands och Musse har fått spendera sin tid på Skoby!
Han kunde inte vänta på att få rusa ur bilen när vi kom fram för att springa in och hälsa på alla!
Denna gång blev han även jättefint trimmad! :-)
TACK för denna gång och vi ses snart igen!
Musse med familj! :-)

2012-01-30

Lasse Carlsson

Tack för proffsiga och aktiva dagar

Lasse Carlsson med matte Bisse Alm och Musse-Tax tackar för några aktiva och proffsiga dagar hos Kestin o tjejerna. Alltigenom mer än nöjda. Vi återkommer!

2012-01-01

Danska

Första gång!

Det var första gången vi levererade hundarna i pension, och vi har gjort en enorm process innan vi bestämde Skoby. Bland annat att kontrollera Rejta. Förutom att de trots fyra samtal genom leverans av hundarna ändå glömde att mata dem första kvällen, kan jag inte säga att jag har något desides att klaga på .... men hur vet NI att hundarna hade det så bra? Man måste naturligtvis ike komma in och bläddra. Vi hade ingen dagbok, och om de glömmer något så grundläggande som att mata dem, vad glömmer de så annars. Det är verkligen sista gången som våra hundar får vara på "hotell"!

2012-01-04

Det har tyvärr skett ett misstag med matportionerna, men vi har INTE glömt att ge hundarna mat. Det har jag förklarat i ett mejl direkt till "Danskan".
Vår verksamhet bygger helt på att skapa förtroende eftersom det är svårt att bevisa hur vistelsen varit för hunden. Det är en av anledningarna till att vi skriver dagböcker över hundarnas vistelse, vilket alla får en kopia av. Det fick även ?Danskan?.
Vi kan inte annat än beklaga att vi gjorde ett så dåligt första intryck och ber förstås om ursäkt för det misstag vi gjorde.

Mvh Kerstin Skoby Hundhotell

2011-12-27

Helene Chandler Rosencran

Det känns tryggt att lämna vår familjemedlem på Skoby.

2011-12-25

Elisabeth

Skoby Hundhotell

Skoby är toppen! Fantastiskt fint o välskött! Skulle inte boka en resa om de hade fullbokat så mina älsklingar inte kunde få vara där! :-)

2011-12-25

Anders och Ann

Ni är toppen bra!

Tack för God Jul mailet!
Vi har nästan varit med Kerstin från start och våra hundar/hund har alltid blivit väl omhändertagen vi kommer tillbaka nästa gång vi reser utomlands. Tack Kerstin med personal!
Zebbe och Eros ägare

Susanne Persson

Bättre hotell än Skoby hundhotell finns inte

Tusen tack all underbar personal på Skoby för att
ni finns. Vi har lämnat vår schäfer Ranja hos er många gånger och det har alltid känts lika lugnt och tryggt varje gång vi lämnat henne hos er. Ranja stormtrivdes med er. Nu är Ranja i hundhimlen och vi saknar henne så. Livet utan
vår bästa vän känns tungt .............

Lena Ö Lena Ö

Bästa omhändertagandet en hund kan få!

För andra gången lämnade vi vår Musse på Skoby, denna gång i 2 hela veckor!
Och för andra gången är Musse och vi ägare så nöjda som man bara kan bli!
En glad (och nybadad!) vovve hämtade vi! Och en ny vistelsevecka för Musse är redan bokad på Skoby! TACK för en så suverän service och omtanke av vår bästa vän!!

Carl-Johan Tersmeden

Kerstins Skoby - det bästa för din 4-fota vän

Har nu i flera år lämnat vår schäfertik Honey här, de gånger vi rest bort. Honey är lugn och trygg att bli lämnad här, och hon är i fin form när vi hämtar henne. Kan man ge ett hundpensionat bättre betyg?! Kerstin med personal är trevliga att ha att göra med och det är ordning och reda på allt, från hundstallets skötsel och rutiner till administration och personliga kontakter. Vi kan inte tänka oss ett bättre hundpensionat för vår älskade Honey!

2011-11-18

Marianne och Alexis

Nöjd matte och hund

Professionellt mottagande och när jag sedan hämtade min hund efter två dagar var hon glad, välmående och mysigt trött på kvällen, det märktes att hon fått leka och busa mkt vilket hon älskar. Åker jag iväg fler gånger och måste lämna henne så är Skoby första alternativet.

2011-10-04

Zingo & Zorro

Nöjda shelties

Vi har bokat in våra shelties på Skoby flera gånger och alltid varit nöjda.

2011-09-21

Kotten med familj

Nöjd Kotte efter semester

Hej, vår hund Kotten verkar ha haft en supervecka. Jätteskönt att han tagits hand om på ett bra sätt och fått kompisar. Han kommer helt klart komma tillbaka nästa gång han behöver semester!

2011-07-08

Camilla & Nova

Här är fin hund i trygga händer

Jag brukar ha min hund Nova här ett antal tillfällen per år och är supernöjd med Kerstin och gänget. Jag tyucker allting funkar perfekt och de är noga och trevliga. Jag åker från Nynäshamn till Skoby då det alltid funkat perferkt där. Det blir som semester för Nova också. Tusen tack för bra utfört jobb!!

2011-07-02

Lena Ö Lena Ö

TACK för en fantastisk vecka!

Helt otroligt fint omhändertagande av vår Cocker spaniel Musse medan vi var på semester 1 vecka! Fina dagboksblad om vad Musse fått uppleva varje dag! Det här var första gången jag lämnade någon hund på hundhotell men definitivt inte den sista! En glad och spralllig hund var det vi hämtade när veckan gått! :-) TACK för en suverän tid! Återkommer snart! :-)

2011-06-16

Anne-Marie K Anne-Marie K

Tack tjejerna i Skoby!!! :-)

Tack för att ni tog så väl hand om min Cherry under 4 dagar!!! Ni var jättebra på att hantera att min hund blev skärrad och rädd när jag skulle lämna henne, och därför kändes det ändå tryggt att kunna lämna henne i er vård. Ni driver ett första klassens hundhotell och jag kommer att rekommendera er till alla jag känner!!!

2011-06-08

Stella & Mixie

Härlig hundsemester

Har just hämtat två superglada hundar på Skoby som efter en vecka där nog lika gärna hade stannat som att följa med matte hem. Detta var första gången vi lämnade hundarna på hundhotell men definitivt inte den sista sålänge Skoby finns kvar. Massor av sociala kontakter och lek för vår unghund men samtidigt lugnt och trevligt för vår 11 år gamla tik som inte är så förtjust i andra hundar. De hittade lugna trevliga kompisar till henne så även hon kunde få lite nya kompisar utan att hamna i konflikt. Toppen ställe!!!

2011-06-01

Maud

Från en fd anställd.

Har tidigare arbetat på Skoby Hundhotell under 3,5 år och på nära håll sett hur Kerstin med personal arbetar. Ett mer välskött och trevligt ställe får man nog leta efter. Det ägnas mycket tid och energi åt varje hund. Rutinerna och servicen utarbetas ständigt till det bättre. Jag skulle känna mig 100% trygg med att ha en hund där.

Labrador

Härligt!

Riktigt mysigt att lämna hunden hos er. Man vet att hunden kommer ha en rolig vistelse med bus och mys. Väldigt tråkigt för er när man ser på inlägget innan då olyckor kan hända så lätt.. Tror att det är många som känner precis som jag!

hundägare

VARNING !!

lämnade min hund över en helg,sa till personal att OM det händer våran hund något så ring direkt.Va hände jo när jag kom på Söndag och hämtade honom så var han halt.vi åkte till vet han hadde en fraktur i bakbenet,blev op en lång rehablitering och många vet besök.vi ville ha skade stånd med det fick vi inte.jag tycker det är uselt.lämnar alldrig min hund där igen.

2011-05-27

Benbrottet var en ren olyckshändelse som vi tyvärr inte kan ta ansvar för, hur ledsna vi än är för att det hände. Den finns ingenting som tyder på att vi skulle ha varit vållande på något sätt.
Jag kan bara meddela att vi i samband med detta har sett över och ändrat våra rutiner när det gäller kontakt med ägaren/kontaktperson i händelse av skada.
Med vänliga hälsningar Kerstin

2011-04-30

Göran & Åsa

Triss & Macy

Har bara en massa positiva lovord över hundhotellet och dess personal!! Vi hade våra Yorkar där när de skulle få vara på hundhotell för första gången och de verkar ha haft en underbar vistelse med spring och lek!! Vi var lite oroliga för hur de skulle tackla denna nya upplevelse, men oron var helt obefogad! :-) Dagboken var jätterolig läsning och uppskattades oerhört av husse och matte. En eloge till den trevliga personalen både när det gäller handhavande av vovvarna och den övriga kontakten oss människor emellan. Vi kommer definitivt att använda oss av Skoby igen när det behövs!!

2011-04-09

Agneta o Ulf

Stella - vår boxer

Vi kan bara lämna positiva lovord om Skoby hundhotell, då vår boxertik Stella får fint omhändertagande - det känns proffsigt och tryggt när vi behöver lämna vår härliga hund på hotellet.

2011-01-01

Pia Tindra Faxa Elton

Dagishundar

Har mina 3 vildbasare som dagishundar på skoby har haft det ända sedan dom öppnade har bara gott att säga hundarna älskar att vara där dom är även där när vi är på semester proffsigt underbart trevligt bemötande har svårt att förstå att någon kan lämmna negativt omdöme. Jag har rekommenderat många att lämmna sina hundar där. Tack Kerstin med personal att ni finns.

2010-12-31

Elliot & Elvis med familj

Ett tryggt och trivsamt hundpensionat.

Vi är glada att ha hittat Skoby, för våra bästa vänners vidkommande, när det drar ihop sig till utlandsresa. Dom knallar alltid in med svansen i vädret och vi möts av trevlig och kompetent personal När vi hämtar upp hundarna är de i bästa skick och får med sig en trevlig dagbok så vi kan läsa om deras "semester". Vi är mycket nöjda och är på väg dit igen när sportlovet står för dörren.

2010-12-27

i-m o K

Toppen.

Det är med glädje hundarna och vi åker till detta hundpensionat. Alltid vänliga och tillmötes gående. Vi känner oss trygga att lämna hundarna där. Vi lämnar hundarna bara dit och ingen annan stans. Ett stort tack till personalen och extra till Kerstin som har startat det. Inga-May o Kurt

2010-12-23

Nicki S Nicki S

Service står överst

Vi har haft vår gamla hund hos Skoby några år på sommarlov och vi är så nöjda. Vår lilla nykomling tyckte också om att vara där och båda hundarna trivs jätte bra hos Er. Det dokumenteras vad hundarna har gjort varje dag och så får de gå skogspromenad varje dag. Man får information om kompisarna de har i hundhagen osv. Jätte detaljerat och ni är väldigt lyhörda för alla önskemål. Kunnig personal som har humor och man är alltid trevligt bemött. Ni får en stor Guldstjärna utav våra fyrbenta familjemedlemmar och resten av familjen. Tack för att Ni är så lojala mot Era kunder och att Ni alltid försöker hitta lösningar fast man kommer i sista stund och vill lämna sin hund. Tack för den proffsiga servicen för det är inte en självklarhet i dagens läge tyvärr.

2010-12-22

Jenny och dobbisen Axa

Kanonservice från personalen!

Har nu i december lämnat min hund för första gången på Skoby hundhotell och jag blev supernöjd med bemötandet och den service jag fick av personalen! Över förväntan, faktiskt! Jag har haft lite dåliga erfarenheter av tidigare hundpensionat men Skoby är numera mitt förstaval om jag ska åka iväg igen. Det kändes som att de verkligen "sett" min hund medan jag varit bortrest.

2010-11-18

klor

Har tidigare lagt ett omdöme ang Skobys tråkiga attityd mot kunderna, men det går tydligen att få bort dåliga inlägg?

2010-12-22

Tyvärr försvann även flera trevliga inlägg i samband med någon slags uppdatering av Rejta. Ingenting vi kunnat påverka tyvärr.
Jag beklagar att ditt omdöme består och skulle gärna önska lite mer konstruktiv kritik som kan ge oss en chans att förbättra oss.
Med vänlig hälsning från Kerstin.

2010-10-28

Ludde och familj

Toppen bra hotell!

Skoby är ett riktigt bra hundhotell med kunnig och trevlig personal! Hundarna älskar att var där och har bråttom in varje gång vi skall ditt!

Ett ställe att rekommendera!

2010-09-22

Sheri & Svante

Skoby är helt fantastiskt

Vi lämnar alltid våra hudar på Skoby Hundhotell när vi reser bort över en helg eller reser iväg på semester. Vi vet att personalen verkligen bryr sig om våra hundar och vi ser alltid fram emot att läsa hundarnas "dagbok" där personalen skriver vad hundarna har gjort varje dag. Jag vet att hundarna trivs där och får mycket motion, lek och omsorg. Då har jag ett gott samvete som matte!

R1002855;Hundpensionat