Z Motor & Trafik

031 - 51 50 90, Hildedalsg. 4B, 417 05 Göteborg

Omdömen om Z Motor & Trafik

2012-01-02

Liza

Bästa körskolan i Göteborg!

Jag kan varmt rekommendera Z motor och Trafik körskola. Amanda, Adnan, Zoran och framför allt Daniel har hjälpt mig att bli av med min bilskräck. Genom ett lungt och pedagogiskt lärande klarade jag uppkörningen på första försöket. Körskolan har pushat och trott på mig hela tiden även när jag själv inte gjorde det. Efter 12 lektioner på körskolan och mycket övningskörning med en tålmodig sambo :) har jag äntligen fått mitt körkort!!! Lokalerna är jättefina och det är alltid en bra atmosfär att sitta och plugga teori där. Ett stort TACK och KRAMAR // Liza W

2012-01-02

Liza

Bästa körskolan i Göteborg!

Jag vill varmt rekommendera Z Motor & Trafik körskola. Amanda. Adnan, Zoran och framför allt Daniel som har hjälpt mig komma över min bilskräck. Med sitt lugna och pedagogiska lärande klarade jag första uppkörningen efter 12 lektioner på körskolan och mycket övning med en tålmodig sambo :). Körskolan har stöttat och pushat mig hela tiden när jag inte riktigt har trott på mig själv och nu har jag äntligen mitt körkort!!! Lokalerna är jättefina och det är alltid behaglig atmosfär där att sitta och plugga i. Tack och stor kram till Er// Liza W

2011-12-14

Simon L Simon L

Bästa vägen till körkort!

Z motor & trafik - Stans fräschaste körskola med den trevligaste personalen och den bästa undervisningen.. jag möts alltid av ett le'ende när jag kommer in, tack för det Amanda ;) och det är ett riktigt trevligt ställe att sitta och plugga på. Eftersom jag har ganska långt till körskolan har det blivit långa plugg-pass när jag väl är där, men det har inte gjort någonting. Det är bara att ta lite fika, lyssna på lite skön musik från receptionen, sitta vid datorerna och plugga, eller med boken, eller studiehäftet, eller "pärmarna". Och om man ändå skulle tröttna kan man alltid tjöta lite med den supertrevliga receptionisten, eller ta en sväng i deras högklassiga racingsimulator (Grand Turismo 5 på ps3 med de bästa rattar och växelspakar som jag iaf har testat någon gång!) Sen har jag varit med ett tag också av olika skäl, så jag har verkligen sett en jätte utveckling på bara drygt ett år, så det lär ju inte bli sämre i fortsättningen :P Tack för mig. Det har varit ett nöje att gå hos er!

2011-12-15

Tack Simon! Man frågar sig ibland hur det kommer sig att alla våra elever är så trevliga och hur många nya vänner man egentligen får på jobbet. Man inser att man verkligen har världens bästa jobb! Vi och vår skola har utvecklats men det har även du Simon. Du har blivit en imponerande bra förare, både i bilen men också i Grand Turismo 5! ;)
Självklart förtjänar man som elev att relaxa med några race på PS3an när man jobbat flitigt med körkortsteori...
Vi ser fram mot att möta dig i Z Cup där alla gamla elever är välkomna att ställa upp. Vi får försöka göra det till Årets händelse 2012!
Se till att köra vackert och se till att utveckla och göra något bra av din stora talang att teckna.
Vi ses!
/Personalen på Z

2011-12-05

Lena

Superbra trafikskola!

Som mamma till två flickor, varav den äldsta tog körkort på en annan trafikskola, kan jag inget annat säga att ni har varit fantastiska. När lillasyster nu äntligen är klar med sitt körkort med hjälp av er. Vänligt bemötande av alla, speciellt Amanda i receptionen, fräscha lokaler och pedagogiska lärare. Dottern har hela tiden känt sig sedd, inte bara som en i mängden. Att skapa den känslan gör man bara genom professionalism och engagemang. All heder åt er alla!

2011-12-15

Hej Lena. Vad roligt att höra att vi är fantastiska, speciellt med tanke på att du jämför oss med en annan trafikskola. :D Vi blir väldigt glada när elever får stöttning och möjlighet att övningsköra hemma av angagerade handledare/föräldrar. Att ta körkort genom att köra på en trafikskola och få köra hemma anser vi vara bäst. När handledaren åker med i baksätet (såsom du) medan eleven kör med oss visar det på ett väldigt stort engagemang och omtanke, vilket du ska ha ett eloge för. Har inte handledaren möjlighet att åka med är vi väldigt måna om att ge eleven en läxlapp/statuslapp så att eleven ska veta exakt var de ligger i sin utveckling, vilka avsnitt de ska läsa på i böckerna och vad de ska öva på hemma med sin handledare.
Kör vackert och hälsa på när ni kan!
/Personalen på Z

2011-11-30

Frida Svartengren

Välj Z!

Skall du ta körkort? Allvarligt talat, välj Z Motor & Trafik! Jag kom in i oktober. Hade min första lektion den 13e, och idag står jag med lyckan i hjärtat att jag har precis klarat körkortet! - Med hjälp av hela Z gänget och med lite egen diciplin.

Det jag personligen tyckt så extremt mycket om med Z har varit att först och främst, det första man lägger märke till, att det är kungligt coolt där inne. Och Zoran har verkligen jag ner mycket i att välja inredning och dyra exklusiva saker som, PS3 med två simulatorstolar, det är en jätte fräsch omgivning och man känner sig verkligen inte bara sig som en del av gänget, utan även som en del av inredningen - som de själva glatt säger ;) Men ärligt... Det är massa bra arbetsmatreal att ta hjälp av + en stor datasal, 3 underbara lärare, och självklart the AWESOME Amanda i receptionen Körlektionerna jag haft har varit väldigt lätt förstående, fyllt med tips och samtidigt fyllt av massa tomt- och hus inspekterande när man rullar igenom villa områden tsm med Daniel bredvid :) Jag har alltså inte bara haft det lärorikt, utan jag har haft det grymt roligt! Bemött med värme, - och det är en av många annledningar till varför jag skulle rekomendera Z.

Men kort och gott: Jag hade aldrig klarat detta så bra utan dem alla! En stor eloge och tusentals tusentals av tack till Zoran, Daniel, Adnan & Amanda! Vad skall jag nu göra på min fritid när Z har varit som en cool ungdomsgård för mig? :P

2011-12-15

Tack Frida. Du är ett strålande exempel på att man kan körkort på väldigt kort tid men samtidigt bli en väldigt bra förare. Det finns inga genvägar utan med målmedvetenhet och hårt slit så kan man lyckas med allt. Du gjorde en imponerande resa och vi är glada att du valde just oss. Kul att du nämnder skolans inredning, PS3an och simulatorn. Lärande blir så mycket lättare när man får vistas i en stimulerande miljö med inspirerande lärare. Vi tycker att lärande ska vara roligt och vi vill bevisa för personer som ser körkortet som ett måste att det är kul att köra bil!
Lycka till Frida, med din målmedvetenhet så kommer du bli något stort. Glöm oss bara inte utan se till att komma förbi emellanåt. Du har ju ändå körkort nu... :)
Kram Personalen på Z

2011-09-15

Ogi

Trafikskola/MC skola #1

Det är svårt att med ord beskriva allt med den här skolan. Från att man kommer in till att man går ut känner man att man är en del av Z Motor familjen. Man blir alltid omhändertagen och guidad av fantastiska lärare som gör allt för att man ska lyckas. Zorans pedagogiska förmåga är skyhög. Han vet exakt vad man behöver träna på för att man ska bli bra på något moment som man kanske har lite svårt för. Och jag vet vad jag talar om för när jag kom till Z motor i juni så kunde jag INGET om MC körning. Idag har jag ett MC kort i handen tack vare Zoran och hans vinnarinstinkt och en fras som användes flitigt under utbildningen "JUST DO IT"!!! TACK Zoran och alla grymma människor på Z motor trafik!

2011-12-15

Tack Ogi. Som elev på Z blir man automatiskt medlem av Z-familjen. :) Vi är måna om att eleverna ska känna sig sedda och välkomna. Egenligen inget vi anstränger oss att göra utan vi gillar det vi gör helt enkelt. När eleven är hos oss ska det kännas som att han/hon är hemma hos sig själv. När det kommer till pedagogik så vet vi att man blir aldrig fullärd som lärare/instruktör och det tror jag är en styrka. Vi strävar hela tiden om att utveckla oss till att bli bättre. Det var riktigt kul att följa din resa till MC-körkort!
Se till att svänga förbi med din coola Honda så fort det blir MC-väder igen!
/Zoran

2011-08-27

Anna Kriss

Tackar varmt er alla!

Tack för ett underbart stöd och hjälp påvägen till mitt körkort, hos er har jag alltid känt mig välkommen.Ni är underbara och extra stort tack till Daniel, min lycka gick nog inte förbi någon den dagen jag fick mitt körkort:)Du är en klippa!Kramar till er ALLA//Anna

2011-12-15

Hej Anna. Det var mycket trevligt att ha dig som elev. Vi på Z älskar ambitiösa och motiverade elever och det var du defenitivt! Du är alltid välkommen att hälsa på! kram /personalen på Z

2011-08-20

Magnus Ödman

Rekommenderas

Tack Zoran för alla bra körlektioner på MC:n. Riktigt bra genomgående. Kan inget annat göra än att rekommendera Z. Riktigt bra skola, fräscha lokaler och utrustning och trevliga medarbetare!

Tummen upp!

2011-08-23

Tack Magnus och grattis till ditt MC-kort! Det har varit ett nöje att lära dig köra motorcykel. Sväng förbi på en fika när du har vägarna förbi!

2011-08-14

Z = Bästa Trafikskolan

Alltigenom en positiv upplevelse :)
Supertrevlig personal, ett + i kanten är den fina och fräscha lokalen!
Perfekt läge då man har nära till både stads och landsvägskörning.
Helt enkelt bra på alla sätt :D
Rekommenderas varmt!

2011-08-23

Tack så mycket! :) Det är fler och fler som upptäcker vårt strategiska läge - jättebra övningsområden och 50 meter till Trafikverket där man gör sitt teoriprov och kör upp.

2011-08-06

Boris

Göteborgs finaste!

Har nu gjort mitt Mc-kort hos Z, och här är mina intryck:
- Grymt bra personal, trevliga, hjälpsamma och flexibla. Grymma lärare! Första lektionen ledde ut i trafiken och på fina vägar efter 3 varv på parkeringen. Hos Kramérs fick jag "lära" mig att starta en hel lektion.... Zoran har tid för dig nästan dygnet runt! (med reservation för sömn)
- Fräscha lokaler och grym utrustning, allt är nytt,och Du möts av en fräsch och nytvättad bil, MC eller moped.
- Nära till manöverbanan, du får mycket körtid under dina lektioner. (5min till banan)

Har testat många andra skolor och inte blivit nöjd med deras service. Z blev jag positivt överraskad över.

Rekommenderas varmt!

2011-08-23

Tack Boris för all beröm! Vi försöker göra ett bra jobb och visst är det så att en ren och snygg motorcykel/bil/moped går bättre? Eller åtminstone så känns det så i alla fall... Vi jobbar hårt på att ständigt förbättra. Som tur är älskar vi det vi gör.
Stort Grattis till ditt MC-kort!

2011-07-22

Sandor Larsson

Kanonbra trafikskola.

Gjorde hela mckortet hos Z motor, kanontrevlig personal. Väldigt proffsiga lärare.

Bra priser och underbar personal

2011-08-23

Tack Sandor och grattis till ditt MC-kort! Vi är glada att höra att du är nöjd med oss lärare även om vi på Z vet att man aldrig blir fullärd som lärare - det är en ständig pågående process och varje elev får oss att utvecklas i vårt yrke.
Kör försiktigt och kom förbi på en fika när du har tid!

2011-06-07

allt var jätte bra, snäll och gullig personal, zoran.. allt! :)

2011-08-23

Tack, tack. Jättekul att du är nöjd. :)

2011-04-26

Tack så jättemycket för all hjälp:) tror inte att jag hade klarat teoriprovet till AM-körkort utan hjälpen jag fick, så tack igen!

2011-05-13

Grattis till AM-körkort! Välkommen tillbaka när det är dags för bilkörkort eller MC-kort! :-D V

2011-04-11

Bernie

Klockreeent!!!

Har man lika höga krav som jag har på Service och engagemang ska det mycket till innan jag slänger upp 5 solar. Men det gör jag här, för det är sällan man kommer in och möts av så stora fräscha lokaler så väl som trevlig och engagerad personal vars uppriktiga mål är att få dig att fatta det här med bil i trafik. På alla sätt! Priset är inte

2011-05-13

Hej Bernie. Vi tackar och bockar för de vänliga orden. Jätteroligt att du tycker om vår skola och är nöjd med vår service. Vi jobbar dock stenhårt på att hela tiden höja nivån till nya höjder.

2011-03-21

Am

en trafikskola som är dyr och har dålig utbildning. försökte bara mjölka mig pengar. jag ångrade att jag gick dit. det blev mycket bättre när jag bytte trafikskola till en annan. man lär sig ingenting av deras pedagogik. och receptionisten förstår man inte när hon pratar skånska eller danska. rekomerarar inte alls. en tips är att bli mer pedagogiska.

2011-03-23

Hej "anonym". Våra priser är alltid konkurrenskraftiga. Vi har haft närmare 1500 mopedelever som kan intyga att vår pedagogik och priser är väldigt bra och vi försöker ständigt utvecklas till att bli bättre. Hur kan ni avgöra kvalitén på vår pedagogik när ni inte gått AM-kurs hos oss? Vår receptionist är mycket uppskattad bland våra elever och många uppskattar hennes skånska och tycker den är charmig. Lärarna på skolan pratar dock göteborska så prata med en av oss nästa gång! :)
Lycka till med er körkortsutbildning!

2011-02-18

Albin mickelsson

övningskörnings kurs

Riktigt bra skola och mycket trevlig personal.
Fanns inget dåligt med den! :)

2011-02-22

Tack, det värmer att höra... :) Lycka till med övningskörningen!

2011-01-06

Jb

övningskörnings kurs

Gick kursen här för att kunna köra privat. Helt ok men lite mycket tjat om att man ska köra på eran skola. Annars helt ok.

2010-12-27

Anna B

Mkt bra

Jag tycker det var ett jättebra ställe att lära sig på man blev väl motagen

2010-12-16

vera

mycket bra ställe

bra ställe med bra saker och bra lärare. ett pluss var mysiga lokaler och att dom bjöd på te hela tiden.

2010-12-14

Pontus

Nöjd, återigen! (Handledarkurs)

Riktigt bra struktur och upplägg, med både kunnig och trevlig personal. Gick även här när jag skulle ta mopedkörkort, lika nöjd idag som för snart två år sedan. Rekommenderas varmt!

2010-12-15

Vad trevligt att du är nöjd med både moped- och handledarkurs. Vi ser fram emot att träffa dig här när du ska ta B körkort!
MVH Personalen på Z Motor & Trafik

2010-12-08

MoppeMangan

1337

Betyg 5 av 5!!! Efter tips från många av mina kompisar så valde jag.......Z. :))) Jättenöjd!

2010-12-01

Fanny

Som att komma hem

Vilken undebar skola och sicken skön personal! :) Ville egentligen inte ta körkort utan det var min pappa som pressa mig. Nu är jag riktigt glad att han pushade mig - det är ju görkul att köra bil! :D Kan verkligen rekommendera Z!!!

2010-12-01

John N John N

Bäst!

Bästa trafikskolan istan, tog mopedkort här och är supernöjd! trevlig personal, och riktigt bra kurser är toppen!

2010-11-18

Emil Walldén

Riktigt bra körskola!

Jag blev nu klar med mitt körkort tack vare alla vänliga själar på z motor & trafik ! Jag är grymt nöjd att jag valde denna skolan till min hjälp ! Och framför allt , era riktigt bra priser :D Jag personligen rekomenderar denna körskola för dej som bestämt dej att ta ditt körkort . :) jag tar bilen förbi någon dag å tar en fika me er ;)

2010-11-22

Hej Emil!
Ett stort grattis tilll ditt körkort! Du är alltid välkommen på en fika med oss. Vi ser fram emot att träffa dig!

2010-11-17

Louise

Bästa trafikskolan i stan!

Har haft mitt körkort i en månad nu och det är sååååååååååå underbart! :) Tack alla på Z Motor & Trafik!!! Kram

2010-11-22

Grattis igen Louise! Hoppas att allt känns bra med körningen och att du nu kan åka var du vill själv! Hälsningar personalen på Z Motor & Trafik

2010-10-27

Kalle

Oseriös

Tycker allt verkar vara oseriöst!

2010-10-26

Zaffan

Väldens bästa!!

Väldens bästa körskola! rekommenderas varmt.
Lärarna och personalen är trevliga och hjälper till med allt som du behöver. Priserna är bra det är inte dyrt mycket billigare än alla andra!
Jag trivdes väldigt bra! Den här körskolan är inte som alla andra DEN ÄR BÄST!!

2010-09-30

nöjd

grymt

riktigt bra och man förstod bra på både teori delen och den praktiska delen

2010-09-30

helt bäst

riktigt bra bättre än alla andra trafikskolor polare gått på
mvh victor

2010-09-10

jW

elev jW

jag tycker att z motor och trafik var en bra trafik skola det gjorde det inte svårare en var det var och man tyckte att det var kul att komma tillbax.
En sak till är att det ligger ganska bra till om man bor på hisingen för att det går stombuss som stannar nästan utanför.

// jW

2010-08-17

Peter

Jättenöjd!

Jag fastna direkt för skolan när jag ringde och fick jättebra service! Köpte ett intensivpaket och 8 veckor senare hade jag mitt körkort! :D
Skönt med angagerade lärare som verkligen bryr sig, jag var så trött på min gamla skola...
Kan verkligen rekommendera skolan till alla!