Hårresande Salong

Omdömen om Hårresande Salong

2008-02-24

pedant

killen klipper bäst

jag har fått erfara att killen klipper bäst tjejfrisyrer och tjejen klipper lite si sådär ojämt och så. så jag rekomenderar killen istället det slår alldrig fel samma säger alla som klippt sig där

2008-02-24

pedant

killen klipper bäst

Bra Service

Alltid trevliga med en bra service ! ...

Bra Service

Alltid trevliga med en bra service ! ...

Bra Service !

Alltid trevliga med en bra service

Bra Service !

Alltid trevliga med en bra service

2007-06-20

Bra Service

Alltid trevliga med en bra service !

2007-06-20

Bra Service

Alltid trevliga med en bra service !

2007-06-13

fd. rissne

morot!

Ville fixa slingon men mer i en brun nyans, dvs mörkt hår med ljusare bruna slingor. Efter att ha förklarat detta och tydligt sagt att jag inte ville ha ljusa blonda slingor. Gick jag 45min senare därifrån med ORANGEA slingor i håret. Det var nog sista besöket. Innan dess har man dock fått snygga klippningar men just slingorna var en miss. =S

2007-06-13

fd. rissne

morot!

2006-09-05

Marie

Sämst

haha skrattar när jag läser omdömena.Det var den sämsta klippning nånsin,ojämt på sidorna och stressad personal! har ni skrivit själva?

2006-09-05

Marie

Sämst

2006-03-14

LP

Med känsla för individen

Har varit kund i många år och alltid blivit bemött med vänlighet och lyhördhet för egna idéer.
Har provat både håruppsättning, klippning, permanent och färgningar och alltid varit lika nöjd.
Min familj som är i åldrarna från 14 upp till 75 är lika nöjda de och åker gärna den extra biten ut till Rissne.
Rekommenderar varmt Hårresande.

2006-03-14

LP

Med känsla för individen

Rekommenderar varmt Hårresande.

2006-02-28

Rissnebo

Trevlig personal

En kvartersfrisör som har proffsig personal. Alltid lika kul att gå dit.

2006-02-28

Rissnebo

Trevlig personal

En kvartersfrisör som har proffsig personal. Alltid lika kul att gå dit.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård