Omdömen om Hårresande Salong
2008-02-24
pedant
jag har fått erfara att killen klipper bäst tjejfrisyrer och tjejen klipper lite si sådär ojämt och så. så jag rekomenderar killen istället det slår alldrig fel samma säger alla som klippt sig där
2007-06-26
Staffan
Alltid trevliga med en bra service ! ...
2007-06-26
Staffan
Alltid trevliga med en bra service ! ...
2007-06-13
fd. rissne
Ville fixa slingon men mer i en brun nyans, dvs mörkt hår med ljusare bruna slingor. Efter att ha förklarat detta och tydligt sagt att jag inte ville ha ljusa blonda slingor. Gick jag 45min senare därifrån med ORANGEA slingor i håret. Det var nog sista besöket. Innan dess har man dock fått snygga klippningar men just slingorna var en miss. =S
2007-06-13
fd. rissne
2006-09-05
Marie
haha skrattar när jag läser omdömena.Det var den sämsta klippning nånsin,ojämt på sidorna och stressad personal! har ni skrivit själva?
2006-09-05
Marie
2006-03-14
LP
Har varit kund i många år och alltid blivit bemött med vänlighet och lyhördhet för egna idéer.
Har provat både håruppsättning, klippning, permanent och färgningar och alltid varit lika nöjd.
Min familj som är i åldrarna från 14 upp till 75 är lika nöjda de och åker gärna den extra biten ut till Rissne.
Rekommenderar varmt Hårresande.
2006-03-14