Christina Malmgren / CM Tandklinik AB

Omdömen om Christina Malmgren / CM Tandklinik AB

2011-06-21

Karolina

Jätte nöjd!!!

Här möts man utav trevlig, trygg och kunnig personal. För mig som är rädd är det jätte viktigt. Har haft många tandläkare men det är inte någon som lyckads lägga en bedövning på mig utan att tårarna har sprutat men det har Christina lyckads med. En fin klinik med modern teknik. Rekommenderar dom starkt!!

2011-02-28

Missnöjd

Gillar inte att det är så mycket delegerad tandvård på kliniken betalar för att gå till tandläkaren och för att on ska göra jobbet. Känns fel när tandläkaren springer mellan rummen och att annn personal lägger bedövning och tar röntgen plåtarna. Så snart jag är klar byter jag tandläkare.

2010-10-15

Susanne S

Modernt och proffsigt!

Vilket lyft för Vallentuna att ha fått hit denna klinik. Jag har gått med mina barn 2 gånger hittils och vi är jättenöjda. Personalen lägger ned mycket tid och möda på oss och man känner sig glad efteråt. Vi kan verkligen rekommendera ett besök.

2010-09-19

Eva E

Jättebra tandläkare

Har gått 2 gånger på denna supermoderna klinik. Christina och hennes proffsiga personal är alltid lika snälla och lugna vilket jag uppskattar. Kommer aldrig att byta... :)

Hälsa och skönhet
R1001385;Tandläkare