Hemmiljö i Mälardalen AB

Omdömen om Hemmiljö i Mälardalen AB

2011-11-21

Jocke

Jocke

Vi är kunder hos hemmiljö.
Vi har anlitat dom både på flyttstädning och vanlig städning.
Vi är mycket nöjda med deras tjänster.
Vi vill rekomendera dom till andra.

2011-10-07

Åsa Lindberg

Bra service

Vi vill tala om att vi är supernöjda med hemmiljö!
Vi anlitar hemmiljö för veckostädning och tycker att det fungerar mycket bra. Känns tryggt och säkert med både företaget och städaren som kommer. Känns bra att man har sin kontaktperson och sin egen städare. Vi har haft någon städning där det inte varit riktigt 100% bra, då har vi mailat till kontoret och blivit kompenserade det tycker vi känns proffsigt.

2011-04-10

Martin

Rekommenderar Inte!

Anlita hemmiljö om ni vill ha dålig städning...vi blev mycket besvikna på städningen.

Svar från Hemmiljö i Mälardalen AB
2011-04-12

Hej Martin!
Vi har en nöjd kund garanti.
om du inte är nöjd med våra tjänster vill vi gärna ha kontakt med dig och kompensera dig så att du blir nöjd. Kontakta gärna mig på martina@hemmiljo.se eller ring vår växel 020-10 00 15 och fråga efter Martina.

2011-04-07

ml

Nöjda kunder

Vi vill verkligen rekomendera hemmiljö,s tjänster.
Vi anlitade dom med kort varsel och fick snabb och bra hjälp med en flyttstädning. Bra upplägg med besikningsprotokoll där jag som kund får godkänna städningen innan städarna åker ifrån vår lgh.Tack hemmiljö för bra service.

2011-04-02

Carolina

Jätte dåligt!

Vi känner oss lurade av hemmiljö. Vi ville ha en flyttstädning utförd och anlitade Hemmiljö men de utförde en urusel städning och det slutade med att vi fick städa klart själva. Det är definitivt de sämsta städarna vi anlitat. Vi rekommenderar absolut inte hemmiljö

Svar från Hemmiljö i Mälardalen AB
2011-04-12

Hej Carolina!
Det låter inte bra det du skriver. Någonting måste ha gått fel, vi besiktar alltid i hop med kunden på flyttstädningar och lämnar inte huset/lgh innan kunden godkänt städningen. Men i ditt fall verkar någonting gått snett. Kontakta mig så får vi kompensera dig för den tid och det arbete du lagt ner. martina@hemmiljo.se eller 020-10 00 15 Martina

2011-02-20

Lena

Utredare

TACK för att ni finns! Utan Hemmiljös tjänster vore livet mycket smutsigare hos oss. Bra service och information från kontoret men inte minst så duktiga, snabba och trevliga utförare.Vi har varit med nästan sen starten av Hemmiljö och vi är jättenöjda. Dessutom, att ibland när det passar kunna få en pratstund över en kopp kaffe (utanför städtiden) med den kille eller tjej som gör att vårt hem doftar såpa, är så berikande.

2011-01-27

Marie

Kunde inte vara nöjdare!

Har inte provat några andra men jag är väldigt nöjd med den service och det lilla extra som vår RUT gör för oss. Även vikarier under semestrar har fungerat prickfritt. Smidig kontakt vid avbokningar och ombokningar. Hett toppen företag enligt mig som känns genuint.

Brundin

NöJd!

Vi har haft hemmiljö i Mälardalen som städföretag i snart två år och vi har varit nöjda från start. Informationen från deras sida har alltid varit beundransvärd och vi har blivit bemötta med respekt och de har alltid varit tillmötesgående kring våra skiftande behov och önskemål.
Kan varmt rekomenderas!

Diego

Det skiner och skapar tid!

Jag kan varmt rekommendera Hemmiljö!
Hemmiljö har från dag 1 bemött mig med en positiv och lösningsorienterad approach! Jobbet som utförs av Hemmiljö i mitt hem, är i linje eller bättre än mina förväntningar och det skapar mig utrymme till roligare saker en städning!

Keep up the good work!
//D

johnny

nöjd

Bokade in en flytt städning via hemmiljö och är otroligt nöjd. Trevligt bemötande från personal och ett väldigt bra utförande, rekommenderas verkligen.

stina

hopplösa hemmiljö

uruselt. otrevligt! dåligt.
det var det sämsta jag varit med om.
anlita dem bara om du vill ha problem, dålig service och skitigt hem.

2010-12-26

Janne

nöjd kund

hej
jag och min fru är väldigt nöjda med Din Hemmiljö i mälardalen. Är övertygad om att vi kommer att anlita dom flera gånger

Fler företag i Stockholm