Omdömen om Pizzeria Modena
2012-03-05
Mr David
Beställer alltid Challes Special....helt underbar pizza.
Bra service och trevlig personal...
Ni som bara gav 1:a i betyg.
1: lång väntetid...undra varför. Ring innan så slipper man vänta.
2: du jobbar på en annan pizzeria och gillar smutskastning...för att dina pizzor suger.
3: antingen gillar du inte pizzor eller så är det pizza hut för din smak....kass dvs.
PIZZERIA MODENA e BARA BÄST...
2012-01-17
K
Super goda pizzor trevlig personal och mycket bra service
2011-12-11
Shpend Korabi
Helt klart Malmös bästa pizzor. Sezam bakar verkligen sina pizzor med riktig passion.
2011-11-29
Christian
Jag är en riktig pizzaälskare och tycker att Modena i Limhamn gör dem godaste pizzorna och har en trevlig personal. Att vissa satt 1 sol i betyg tycker jag verkar väldigt konstigt!
2011-11-25
Limhamn
Riktigt trevig personal. bra pizzor! handlar bara där nu
2011-10-08
vito
mjöliga pizzor utan fyllning och för detta väntade jag i 25 minuter på?? nej tack . gör om och framförallt gör rätt då jag ändå fick fel fyllning på pizzorna!!
2011-09-25
Lucy
Bästa pizzan i stan, det känns som en italiensk ängel som kysser mig när jag äter de!
2011-09-12
Annelie
Fina råvaror på pizzor och en mycket trevlig personal som vet hur en pizza ska bakas :)
2011-08-21
Henrik
Personalen är underbar, testa san remo! Den är asgod!
2011-07-11
bästa pizzorna i malmö! det är det enda stället jag besöker nu!
personalen är underbara och de snålar absolut INTE med ingredienserna!
prova pizzan Husets eller Zani special och du är fast direkt.
2011-06-10
Goran
jätte jätte jätte
2011-05-04
jocke d
underbar personal , super service o godaste pizzorna
2011-01-02
sandra
Jättegoda pizzor, de snålar inte med ingredienserna. Verkligen värda varje krona!
2009-08-24
Elin
Jag har inte varit så förtjust i pizza förr, men sen jag flyttade hit älskar jag just dessa pizzor från Modena!
Värt varje krona. Ovanliga pizzor vilket gör valet svårt men roligt. Härlig personal som gör ett kanonjobb!
2009-04-14
Charlotta
Modena har de godaste pizzorna i Limhamn
och dessutom trevliga och glada killar bakom disken!
2009-02-28
Christian
Dem godaste pizzorna! spelar ingen roll vilken pizza på menyn man beställer så är den god!
2008-12-05
Johanna B
Har just avnjutit den kanske godaste pizzan någonsin. Denna pizzerian kommer vi verkligen gå tillbaka till.
Godaste gyrosen på pizzan, och absolut godaste köttfärsen. Den absolut godaste bolognese-pizzan du kan få tag i. Trevlig personal och ordentligt med fyllning på pizzan. Rekommenderas å det allra varmaste!