Omdömen om Carlson, Niclas Leg Kiropraktor
2011-12-28
Millas man
Tack för hjälpen. Nu kan vi äntligen börja se framåt. Suverän hjälp med ryggen när nöden var som störst. Jag har varit på många ställen. Du är lätt den bästa
2011-10-25
Gittan W
Det var länge sedan jag behövde behandling nu. I måndags var det akut !!!! Nu kan jag lyfta armarna över huvudet igen. AC-leden var rätt diagnos. TACK
2011-10-24
En kompis
Tack för att du alltid ställer upp och gör mej frisk i ryggen -när det kniper som mest är Du allra bäst.
2011-05-04
Hanna P
Lyckligare kan ingen vara. Tänk att det gick över. Nu har hela familjen varit hos dej. Du är BÄST !!!!!
2011-04-02
Åre nästa
Oj vilken skillnad. Lätt den bästa i stan. Nu är ryggen rak och jag kan åka bort i helgen, precis som du sa. Hurra för Niclas
2010-07-31
Niclas Carlson är den som gett mig absolut bäst vård genom min karriär någonsin, och jag sätter min fulla tillit till honom.
Jag arbetar professionellt som entertainer med en show som är mycket fysiskt påfrestande, och har därför varit hos ett oräkneligt antal behandlingsterapeuter av olika slag genom åren med olika skador etc. Niclas är utom all konkurrens och har hjälpt mig till positiva resultat och återställning som ingen annan.
Niclas kombination av bred kunskap, förståelse/helhetstänkande, erfarenhet, ödmjukhet och klokhet måste vara unik. Det är en glädje att uppleva!
Kanske överflödigt att tillägga, men Niclas har mina varmaste rekommendationer.
2010-03-24
En otroligt duktig utbildare (inom MAQ i detta fall) utbildningen är vad jag har tänkt hur träning ska vara men inte ha haft verktyget! Och som en.... så har jag verktyget och en expert att vända sig til om frågor!
2009-08-03
läkarsekr
Jätte duktig och enormt trevlig! Väldigt noggran! Han är en gud med magic fingers! ;-)
2009-07-28
MB
Verkligen fantastiskt duktig och så himla trevlig dessutom!
2009-06-01
Ann-Helen
Duktig, förstående och medmänsklig! Man är alltid glad och positiv när man har fått hjälp av honom trots att man har så ont i lederna.
2009-03-04
Niclas är bäst av alla i stan som jag har varit till...
2008-05-05
Karro
Fantastisk är det ända man kan säga om Niclas =)
2007-12-04
Catten
En mycket kompetent och mångfacetterad kiropraktor samt god mentor som har hjälpt mig mycket!
2007-09-25
Kamilla
Trevlig, otroligt kompetent, ställer diagnos och förklara vad han gör, kommer att göra och förväntat resultat!
2007-06-27
Thomas
En mycket bra kiropraktor och trevlig person.
2007-06-27
Thomas
En mycket bra kiropraktor och trevlig person.

Läste på webben att du inte bara är världens bästa kiropraktor. Du är också världens bästa coach. Jag känner mej helt återställd och jag är glad att jag har träffat dej. Du är världens bästa !!!