Omdömen om Rockee
2011-09-28
kakmonstret
Jag bara älskar er alla, man blir så bra bemött o en otrolig service! Har aldrig blivit så nöjd förr!
2011-08-11
Marie Lindhe
Jag gick till salong för klippning och ville lägga lite guld i hår då jag var i princip platina blond. Jag fick ett grå blått hår som jag fick betala 900 sek för. Orden jag ska fixa till det från frisören kändes inte trovärdiga efter det och då tid inte fanns att sitta kvar där (pga jobb) tyckte jag bättre att göra det själv efter jobb. Arbets kamraterna undrade VAR och VEM som gjort det hår på mig då de på ett snällt vis talade om att det så för jäkligt ut och att man såg 10 år äldre ut! Så 900 för förstört hår och en hel dags kommentarer och medlidande blickar. Sista gången man sätter foten på den salongen då man lämnade den med tårar i ögonen och försökte trösta sig med att klippningen inte blev så dålig.. / besviken kund
2011-05-05
Stockholms tjejen
Tack för den fina frisyren och slingorna. Så trevliga och positiva. Ska helt klart fortsätta och klippa mig hos Lisa på Rockee.
2011-04-28
JL
Har klippt mig hos 3 av Rockees frissor och är sååå himla nöjd efter alla år.
Inte alltid lätt att hitta en bra frisör, men på Rockee finner man bra frisörer. Har provat både hos Erika, Emelie och Lisa. Supernöjd med alla tre! Tack ska Ni ha! //Martin