Omdömen om Bilklippet HB
2012-01-19
Britt Odvin
Har precis varit på Bilklippet och fått min bil fixad som jag köpte för ett halvår sedan. Inga problem alls. Är också tacksam för att jag fått stört dem på icke-arbetstid när bilen la av.....
2011-12-31
Kristina Johansson
Trevliga tills affären var uppgjord och då fick jag inga reservnycklar och har fortfarande inte fått några och de ska väl tillhöra bilen? Efter första sevicen på bilen efter köpet så påstår min killar som äger en märkesverkstad att det inte har bytt tändstift på bilen sen den var ny!!! idag 2 år senare har jag en stor motorrepration på bilen pga att den var dåligt sköt från början som kostat mig ca 15000.Jag rekommenderar inte denna bilfirma till någon annan för de håller inte vad de lovar.
2011-12-20
Marco
Trevliga tills bilen är såld sen helt annan attityd.
2011-12-12
Susanna Ejvin
Jag har köpt mina tre sista bilar på bilklippet och allt har varit smidigt och fungerat klockrent vid varje tillfälle. Kommer fortsätta att köpa min bil här.
2011-11-20
Ohlsson
Mycket bra service och mottagande ! Jag kan varmt rekomendera att handla bil här, tack grabbar !
2011-07-26
DE
Köpte bil där som pajade efter bara en månad och ingen hjälp fick man.
2011-06-06
Le Jo
Har precis handlat min andra bil hos Bilklippet och kommer även att handla här nästa gång. Bra service och kunniga killar.
2011-05-16
BK
Trevliga killar innan bilen var köpt, men sen blev det annorlunda. De vägrade åtgärda fel på bilen trots att det till och med var inskrivet i kontraktet att det skulle vara fixas. Riktiga bilskojare.
Samtliga kontrakt är genomgångna.Inget sådant fall fanns.Vi undrar om denna person finns eller om det är någon som vill smutskasta oss.Annars är denna person välkommen att kontakta oss.Vi brukar ställa upp för våra kunder i möjligaste mån.Har vi skrivit något i ett avtal håller vi det till 100%.
Med vänlig hälsning Bilklippet
2010-09-21
Elisabeth
Köpte en bil hos Bilklippet för ett par veckor sedan och är supernöjd. Fick bra info och inte en massa "säljarsnack". Dom vet vad dom snackar om och nästa gång det är dax för byte, då åker jag dit först. Bra priser och trevlig personal!
2010-08-22
Min åsikt är att detta är ett icke seriöst företag!!!Vi frågade extra om denna bilen hade några som helst skador, eftersom vi har 35 mil en väg att köra...Efter viss erfarenhet så sa vi att det inte var intressant om det fanns några parkeringsskador, bucklor, repor el. dyl. Säljaren säger: Inga bucklor inga repor inte ett dammkorn men en list vid dörren är trasig. Vi åker dit o det första vi ser är främre kofångare bucklig och sprucken i plasten. Tyvärr inte samma säljare som vi pratat med i tel..Han ringer chefen och erbjuder oss lagad kofångare för 1000:- mer än överenskommet pris. Det är ointressant att köra 70 mil en gång till . Tycker detta är oerhört tråkigt då affären var färdig per telefon o pengar hade vi med oss och även försäkring hade vi fixat. Kan inte rekommendera detta företag till någon!!!!!!
2009-10-20
Kent
Service i toppklass! Bra jobbat grabbar!
2009-07-05
Anita
Kan man som jag, ingenting om bilar, kan jag rekomendera Bilklippet. Jag fick mycket information och vägledning. Jag är supernöjd med min bil! TACK!

Vi är en familj som är i vardagligt behov av en bil att köra till jobbet med. Detta skulle dock komma att bli komplicerat då vi köpte en bil- saab 9-5 för ca 1,5 år sedan på bilklippet. Det visades sig att bilen hade allvarliga problem : Motorn var skrot efter 1 1/2 år vilket innebar en personlig kostnad på ca 20 000 kr. Men redan strax efter bilköpet uppstod det tekniska fel. Man anade en bluff, vilket kom att bli faktum ett år efter. RENA BLUFFEN. - Skrivet av en privat person som vill varna potentiella köpare att undvika denna oseriösa verksamheten. Det bör nämnas en gång till - bilklippet drivs av några riktiga skojare. Hårt arbetande familjer förtjänar valuta för sina pengar vilket man absolut inte får på bil"klippet". Ni som vill undvika stora kostnader på reparationer bör alltså vända sig till något annat företag.
Samtliga kontrakt genomgångna ingen vid namn Markus har köpt en Saab 9-5 av oss.
Möjligen är det någon som vill smutskasta oss.Det konstiga i detta meddelande är att kunden inte hört av sig till oss.
Vi går igenom våra bilar,servar om det ligger i tidsschemat.Många av våra bilar är nybes.på Svensk Bilprovning.Det är omöjligt för oss att veta hur tidigare ägare skött varje bil.Vi kan bara kontrollera den aktuella konditionen på bilen vi säljer.Med vänlig Hälsning Bilklippet