Patrik's Motorservice AB

Omdömen om Patrik's Motorservice AB

2012-04-25

Pierre V

Absolut nöjd

Jag saknade grejer till min röjsåg, åkte ner med den och fick hjälp direkt. Dom tog delar från en ny såg så jag kunde få min såg direkt och dom beställde till sig istället. Bra pris dessutom. Rekommenderas!

2011-12-21

Lennart Abrahamsson

Lennart

Kunnandet, bemötandet och viljan att hjälpa till att få ordning på mina grejer.

2011-12-29

God Dag Lennart det var verkligen glädjande att du anser att det fungerar bra att vara kund hos mig det är ju detta som är målet när man går till jobbet 7dgr i veckan 52 v om året

2011-03-16

Förbannad föredetta kund ja hadde inne min snöslunga hos er i vintras . De blev ju dyrt som alltid . Nu måste ni väl snart sluta att öka erat timpris? tror ni att ni är ensamma som reparerar i stan?slugan gick i 20min. men ja har inte orkat höra av mig. man får ju alltid höra att den gick ju när du hämtade.

2011-12-29

God dag det har man lärt sig att vissa kunder är bara glada och nöjda när det är billigt eller gratis du har troligen haft någon kina produkt som vi informerat att vi ej vill ta in eftersom de som oftast håller så låg kvalle att de ej är reparerbara ,är det så att du inte vill ha högre lön varje år så hör av dig till mig du är ju drömmen för en arbetsgivare
mvh Patrik Hjalmarsson

2010-11-25

Nöjder

Kanon

Fixar det mesta på rekordtid!

2011-01-28

Hej på dig Nöjder det är väldigt roligt att du tycker detta skulle vara roligt att veta vad vi hjälpte dig med framförallt vem på företaget som du hade kontakt med

2010-07-20

P.R

inte bra

Tyvärr fanns det inget mindre än 1 stjärna...

2010-07-31

Hej på dig p.r mitt namn är Patrik Hjalmarsson och jag skulle väldigt gärna komma i kontakt med dig personligen för att få veta hur du kan tycka som du gör är det befogat så kan jag lova dig att åtgärda detta så du blir nöjd. gäller det personalen,produkterna vi säljer eller arbetet vi utför åt tusentals återkommande kunder så vill jag veta detta,du kan ringa,maila, eller helst komma ner
mvh patrik

R1000673;Båtmotorer - Detaljister, reparationer, tillbehör