Vald plats Göteborg Välj ort

Globalmind

Kategori: Nagelvård

Omdömen om Globalmind

2011-09-01

Har varit där en gång och va supernöjd med naglarna men när ja skulle gå denna gång dök inte ägaren upp. väntade i 30 min men inget svar, hade de varit jag som inte dök upp skulle jag vara tvungen att debitera henne, hur blir det nu ska hon debitera mig för att jag tog ledigt från jobbet i några timmar?

Pernilla

PROFFSIG ***** PROFESSIONELL

Jag hade gjört mina naglar över allt i Södertälje men Perfect Ten Nails är bäst, naglarna är så vacker... Skön.... JAG ÄR SÅ NJÖD

2011-07-15

Carina R Carina R

Carina

Håller jättebra och naglarna blir jättesnygga!

2011-07-30

Tack för din omdömen Carina, glad att du är njöd :o)

2011-07-14

Ann-Sofie S Ann-Sofie S

naglar och extensions

Fick så fina naglar igår när jag var där ( Fia) samt så gjorde hon håret på mig med keratin. Kanske skulle varit lite tjockare samt att det behövs klippas in. Men det kan man kanske göra på ngn annan salong? ska boka in tid för fransar oxå:) I det stora hela.. KANON NÖJD!

2011-07-30

Det vet du väl om du vill har tjockare måste du köp mer hår, jag kan inte trolla.

2010-10-26

Johanna

Mycket duktiga! Bor mer eller mindre där numera! :D

2010-06-17

pia

LYX !!

jätte finn salong och snygga naglar.

2010-08-27

Tack Pia .... vi gör nästan allt här, den är faktis lyx.. jag har så många nöjde kunder, vad glad jag är :o) :o) :o)

2010-05-20

Njaa..

Var där för ett år sedan och gjorde akrylnaglar. Hon skulle fylla i rosa för att dölja en skada på min nagelbädd och gjorde ifyllnaden alldeles för rosa, såg ut som blodfläckar på nageln. Materialet började släppa i kanten dag 2.

Min kompis gjorde elevförlängning där, såg inte klokt ut! När hon klagade sade ägaren att "skyll dig själv, det kan bli misslyckat när en elev gör förlängningen".

Skulle inte gå dit igen.

2010-05-23

Hade ingen åning du var misnöjd, jag fraga alla kunder om dom är nöjd före dom ge upp fråm mitt bord. Vad konstig att du väntar 1 år till sager nåt, stackars... TÄNK...du gå runt för 1 år med den i ditt hjätar, jag har fixat den direkt om du har sakt nånting.

2010-05-09

Carina

Stamkund

Gått på denna salong sedan de öppnade, jag är jättenöjd med deras arbete och tycker det är en helmysig miljö!

2010-05-23

Glad att du är njöd, carina välkommen åter.
den har månad har jag bonus kort erbjudande.

2010-05-08

Ann

Proffs

Tack för naglarna! Ser verkligen äkta ut och får den frågan ofta. Blir alltid väl bemött och lika glad varje gång!Vi ses snart igen. Tack!

2010-05-23

Tack ann du skickat många till mig.
det bästa för alla min kunder, blessed be.

2010-02-19

LindaL

Otroligt bra naglar

Har gjort akrylnaglar i över 10 års tid och jag har inte haft maken till bättre att hålla sig än de jag får hos Perfekt ten nails i Södertälje

2010-03-19

Hej Linda :o) det bra att veta du är nöjd och Glad Påsk.

2010-01-11

daisy

du har en ny stamkund

jag har gått till flera nagelteknologer, aldrig varit nöjd. men så hittade jag denna nagelsalong & tur det. jag är verkligen jätte jätte nöjd. du har en ny stam kund :)

2010-01-14

Hej Daisy, Tack för att du lämnat ömdömen, jag är så glad när kunden är nöjd. :o)

2009-12-28

Ida

Nöjd kund!

Jag blev mer än nöjd mer mina naglar, har varit hos flera andra nagelteknologer och alltid har något blivit fel men för första gången blev jag riktigt nöjd! Tack :)

2009-12-30

Hej Ida, tack för att du lämna goda omdömen och Gott Nytt År.

Pia

Världklass!!

Ett stort plus för den mysiga salongen.

Hej pIa, tackför att du lämnat goda omdömen, Kram Gracelyn

2009-12-16

karina

Jätte Duktig!!

Mina naglar blev super fina!!

2009-12-20

Hej karina, Tack för att du lämnat omdömen..ha en trevlig jul och nyår, Kram Gracelyn

2009-12-15

Lisa

Missnöjd

Tjocka naglar och dekoren höll knappt 1 dag.
Bättre upp om man jobbat så länge.

2010-01-02

Hej lisa,
Konstigt ??? du är välkommen tillbaka , så fixa vi problemet.

2009-08-24

Anja

Proffs

Ett bra och proffsigt arbete med min nagelförlängning. Höll jättelänge. Mycket trevligt bemötande.

Hej Anja, tackför att du lämnat omdömen, Kram Gracelyn

R1001160;Nagelvård