Sydpark AB

2012-05-16

Tommy Clemmensen

Ny hemsida om parkeringsbolag

www.Pfines.com
Ny hemsida tillåter anonym registrering av felparkeringsavgifter. Det skapas statistik över parkeringsplatser och parkeringsbolag, så du får en överblick över bötesnivån. Användaren kan skicka ett meddelande till andra användare som har fått böter på samma parkeringsplats, och du kan ta emot meddelanden från andra. Detta gör det möjligt för dem att skapa en gemensam röst för parkerings företag.
Vi har länkat till din webbplats och vill höra om du är intresserad av att länka till vår.

Med vänliga hälsningar
Pfines.com
Tommy Clemmensen programmer/utvikler

2012-04-22

Madeleine A Madeleine A

Inget svar på telefon

Denna dag när jag skulle parker min bil på min plats, stod det en annan bil där. Tittade på Sydparks skylt efter deras telefonnummer. Gick uppp och ringde, ingen svarade. Försökte få tag i den felparkerade bilens ägare. Lyckades inte. Allt detta tog 10-15 min. Min bil fick en bot. Skrev till dem och förklarade hur det gått till. Angav även den felparkerade bilens reg nr. Sydpark är inte villiga till att rätta till mistaget. :(((( Dom kunde ha svarat i telefon till att börja med.

2011-11-21

SKUMPARK

Sydpark har kontrollerat vägskyltar står det på min kontrollavgift. Märkligt för det finns inga skyltar att kontrollera ????????????????

2010-06-28

Mikael S Mikael S

Ett mycket skumt bolag

Telefontid 2 timmar om dagen och då får man bara prata med telefonist som alltid säger att den man ska tala med inte är inne. Någon återuppringning sker aldrig. Oskyltad lokal, omärkta bilar, p-vakter utan uniform, angivare, ingen website, ingen email, och hanterar mer än 10000 p-platser? Är detta ett skämt? 2008 bokförde företaget en vinst på 1000:- !! Deras anställda felparkerar regelbundet (källa: HD) - ett mycket oseriöst bolag med vakter som kryper mellan bilarna och smyger i buskarna i jakt på att få sätta en bot.

2010-03-27

Mikael N

Sydpark är maffia!

Höll på att flytta. Var uppe i lägenheten i 5 min. Bagageluckan öppen med flyttgrejor i. Vägrar att förstå. Repeterar hela tiden att jag skall skriva brev till dem. Sydpark sysslar med värsta metoderna och detta företag måste stoppas. Man skall f-n inte kunna bli rik på att sätta böter hursomhelst!

2010-03-16

Thomas

AMATÖRER!

Fick nu min 5!!! Bot på ming egna parkeringsplats! Nu Har dom skickat ärendet till inkasso! Omöjligt at få tag i dom via telefon / Brev! Och om man har tur att dom svarar i telefonen, vägrar dom diskutera ärendet... hur fan kan någån anlita detta "företaget"?! www.sydpark.se <-- massa bra informasjon om hur osäriöst det kan bli..

2010-03-11

Tack SYDPARK

Jag kom inte åt min parkeringsplats

på grund av en besöksstolle som ideligen var på besök hos en granne och blockerat min plats. Ringde Sydpark som faktiskt kom väldigt snabbt, och uppträdde trevligt! Bilen fick böter och sedan dess har den inte stått där

Fler företag i Helsingborg