A Beauty Center Clinic

Kategori: Hudvård

Omdömen om A Beauty Center Clinic

2012-05-14

Danielle

Super nöjd och rekommendera verkligen

Hej kan bara säga bra om Beauty Center Clinic gjorde filler där och blev super nöjd och vill varm rekomendera dem .Har tidigare varit på demakliniken som jag inte vill rekomendera

2012-05-14

Eva

Ärlighet varar längst

Sandra, Erika och Maja!
Ni skriver samma saker, känns som det är fejkat?
Man kan inte leva på gamla meriter. De salonger som går bra och har nöjda kunder har nog inte tid med att skriva om er, ni är inget hot för dem, men en fara för era kunder. Jag kan försäkra er att jag inte är någon annan salong som vill er illa, bara en vanlig tjej som inte gillar när man luras och inte levererar, som så många riktiga kunder här upplever.

2012-05-13

Ann-sofi

Ögonbrynen och filerbehandling

Jag vill bara säga att jag är så tacksam över allt Samara gjort för mig efter min deperetions period! Jag känner mig som en helt ny människa! Ser så otroligt snygg ut! Överallt finns onöjda kunder till och med på sjukhus! Men är så grymt chockad över att ni är onöjda eftersom jag är så jäkla nöjd och dom är så trevliga. Tack så mycket beauty center!

2012-05-12

Erika bjarne

Filerbehandlingar

Jag håller inte med er alls! Jag är super nöjd med mina läppar och min panna! Mycket trevlig personal och mycket fina lokaler! Kommer fortsätta som kund hos dom! Har varit hos andra salonger och inte fått så bra resultat som detta! Detta folk skrivit är lögn! Salongen absolut bäst i stan! Stort stort tack Samara och personal på beauty center

2012-05-12

maja

bästa clinic

jag tycker att samara som den flesta kallar Sandra är en jätte duktig person som har full erfarenhet av sitt yrke. Jag tycker att ni ska ge er en chans och verkligen gå dit och pröva på en behandling. Förstår mig inte på dessa personer som skriver sagor här på rejta. Har av egen erfarenhet att det är andra clinicer runt om Göteborg som
vill få ner andras rykten. tack samara för en hel del!!!

2012-05-11

Eva

Tänk dig för!

Köpte en filler via letsdeal.se, bokade snabbt via telefon, nämnde att jag ville ha Restylane, för man kunde välja mellan det och Juvederm, Princess eller Dermavisc. Mannen sa vi kan ta det när jag kommer.

När jag kom dit tog han bild på migmed sin mobil, sa att det behövs nog mer än 1ml, för det var djupt veck mellan ögonbrynen. Det var första gången jag kände en liten misstänksamhet. Andra terapeuter har uppskattat mitt behov till 0,5ml. När jag nu åter sa att jag önskar Restylane ville han istället lyfta fram övriga preparat, men jag sa igen, "det är Restylane jag vill ha." Väl inne på mottagningsrummet, som inte alls kändes fräsch, kom lilla misstänksamheten igen. Precis då kom damen in (Samira?) och sa "jag tror Restylane är slut, jag skall titta". Hon var borta i fem minuter. Väl tillbaka sa hon bara, "det är slut, en dam i morse köpte två sprutor.Du kan få ett annat medel, de är lika bra!" sa hon. Jag blev lite irriterad, åkt många mil och parkerat dyrt, samt nu varit där i över tjugo minuter efter bokad tid. Nej tack, sa jag. Jag vill ha Restylane. "Jag skall ringa och se om läkaren kan låna ut till oss" sa hon. Jag väntade i foajen medans de ringde. De fick inget bra svar och de sa jag kan åka, de ringer mig. Det gjorde de inte, jag ringde dem på kvällen, men de hade inget Restylane. Jag reste bort en vecka, åter i Göteborg ringde jag tillbaka för att boka tid och få min deal. "Nej, du får betala fullpris 3900kr" Vi har ingen billig kvar. När jag hävdar min

2012-05-10

LURAR EN !!!

Var hos henne för 2 veckor sen och skulle göra läppforstoring! men det slutade med en infektion och blåmärk över hela läppen i 12 dagar!! När jag sedan går tillbaka till henne så försöker hon övertala mig och göra det 1gång till men jag visar stark för henne att det ville inte jag då börjar hon klaga på mig och att min kropp inte tar emot dermasvi mm försöker trycka ner mig och lyssnar verkligen inte på vad jag hade och säga!!! Nästa steg blir en anmälan på henne!!

2012-05-06

Gå inte hit

Recensionerna från 2011, där alla är så himla positiva, måste vara skrivna av ägarna - i verkligheten har salongen ingen aning om vad kundvård och service innebär!
Gjorde mikropigmentering (permanent makeup), och första gången var de jättenoggranna, ritade ut allt flera gånger för att få rätt form och så vidare - men dock försökte kvinnan hela tiden få mig att välja en mörkare nyans, jag fick verkligen stå på mig och tjata till mig de ljusare färgerna. Andra gången, när jag skulle fylla i allt, ritade hon inte ut något och körde helt på fri hand (jag trodde att hon tittat på fotona från första gången och visste vilken form det skulle vara), med helt onaturlig form som resultat. När jag klagade erbjöd de sig att försöka rätta till det - men jag låter aldrig mer människan koma i närheten av mitt ansikte.
Inte heller stämde priset jag fått per telefon, plötsligt var det mycket dyrare och ingen ville kännas vid prisförslaget jag fått.
Katastrof, helt enkelt.

2012-05-04

anonym

MISSNÖJD!!!!

Jag köpte en deal och Jag hade bokat tid för filler genom groupon och blev också övertalad att använda mig av dermasvis istället för juvaderm. behandlingen stressade på väldigt snabbt och gjorde jätte ont Och jag fick inte ens se om hon hade använt hela 1ml men hon sa det. jag blev bå fick klumpar och nu en vecka efter har ALLT gått bort!!!!! jag ser ingen skillnad på mina läppar =S och det skulle sitta i i några månader!!! RIKTIGT MISSNÖJD GÅ INTE DIT!!!!!

2012-05-01

Gå absolut inte dit!!!

Hela intrycket var väldigt väldigt oseriöst!!!
Nu i efterhand funderar jag på om kvinnan som gjorde behandligen ens är sjuksköterska eller läkare.

Jag hade bokat tid för filler genom groupon och blev också övertalad att använda mig av dermasvis istället för juvaderm som jag har andvänt innan.

Själva behandligen hela behandlingen stressade på väldigt snabbt och gjorde jätte ont då hon körde in nålen väldigt djupt och skruva runt den. (det har aldrig gjort ont innan när jag lagt filler)
Hon la i alldeles för mycket, sa till henne innan att jag inte ville lägga i 1 ml, men det gjorde hon endå.

Det värsta var att jag fick en allergisk reaktion av detta medlet ocn när jag kom hem var jag så svullen att jag fick panik. Dom svarade inte på kliniken och hade inte gett mig någon som helst information om vad jag skulle göra ifall detta hände.

Jag rusar in till Axsess akuten och tilbringade resten av eftermiddagen gråtandes i väntrummet.

Personalen jag pratade med på akuten var helt förfärade över att dom inte hade gett någon information eller gett mig behandlig för svullnaden med en gång. (För jag svullnade väldigt mycket redan när hon började spruta in medlet.)

Slutade med att jga fick ta adrenalinsprutor för att dämpa reaktionen.

Allt har vart jätte hemskt och jag tycker att det är värt att lägga några kr extra och gå till en riktigt seriös klinik, med antingen en läkare eller sjuksköterska som utför behandlinge

2012-04-26

L.

Håll er BORTA från denna SALONG!!

Jag vill först och främst säga att det här stället är allt förutom en klinik, bristen på professionalitet, certifikat, och allmän kompetens inom fillers och etik är häpnadsväckande!

Jag köpte en deal från Groupon där man fick välja valfri filler för behandling i ansiktet, så som läppförstoring, utfyllnad av rynkor m.m. När jag ringde för att boka tid så svarade mannen som är delägare av salongen, och när jag sa att jag ville använda Restylane Lipp för behandlingen så sa han direkt att Restylane Lipp är inte ett bra alternativ, utan att Dermavisc är mycket bättre och mycket mer välkänt. Eftersom jag har gjort mycket research om olika fillers och jag är väl bekant med det breda utbudet av olika hyalyronsyror för läppar så kände jag mig direkt illa till mods, för att den här mannen försökte få mig att använda en produkt som är mycket billigare och mycket sämre än den jag själv ville ha.

I dealen fick man välja antingen Juvederm, Restylane (dvs Restylane Lipp Volume eller Restylane Lipp Refresh), Perlane eller Dermavisc, och eftersom att Restylane Lipp är bland de mest använda, populära och kvalitativa injektionsfillers så var det en självklarhet för mig att använda det - men eftersom att Restylane överlag är mycket dyrare och av högre kvalitet, så ville väl dessa på salongen troligtvis inte använda en såpass dyr injektionsfiller, så de körde på en tuff och nästintill respektlös säljteknik där istället för att ge tips om en bättre filler, så försöker de tracka

2012-04-10

Alexandra

Supernöjd!

Har varit på behandling där i flera år och varit mycket nöjd varenda gång. Brukar ge bra rabett till trogna kunder. Mycket duktig på fillersbehandling...

2012-04-10

josephine

gå inte hit!

Jag köpte en groupon deal där jag skulle få fylla läpparna med juvederm. Eftersom att jaag har gjort det ingreppet förut vet jag också hur det borde gå till. Jag kommer dit och lokalerna är dåligt skötta, rentav smutsiga. Jag får inte fylla ut någon formulär om namn, sjukdomar eller allergier som man alltid får. Väldigt oseriöst med andra ord. Kvinnan som fyller mina läppar har svårt att förstå Vad jag säger och hon vill fylla på med 1 ml trots att jag bara vill ha 0,5. Det slutar med att hon lägger en hel iallafall. Hon tar dessutom före och efter med sin privata iPhone. När jag frågar henne om hon har några bilder på tidigare jobb säger hon ja men dessa får man inte se. Hon masserar heller inte mina läppar efteråt vilket man alltid gör annars for att förebygga klumpar. när jag sedan går därifrån ser jag inte klok ut. det är ojämnt och extremt svullet. jag var då tvungen att ringa en annan klinik som jag vet är seriös. dom blev minst sagt chockade ver min histori (skickade även bilder)

2012-03-19

X

Nöjd med Pashi

Jag fixade naglarna hos Pashi som gjorde dom jättefina :) Super trevlig och go tjej, läkaren som gör fillers osv verkar super duktig och trevlig,, ska dit nästa vecka och fylla läpparna.

Tack !

2012-01-31

Lina & rebeca

Nöjd kund

Var väldigt skeptiskt mot dom först. Men både jag och min väninna var HUR nöjda som helst med våra läppar, fillers med dermavisc. Hur bra som helst inga klumpar eller ojämnheter!!

2012-01-16

Jennie

Total avsaknad av professionalism!

Köpte IPL-behandlingar på Beauty Center Clinic. Enligt hemsidans bilder så ser stället snyggt och proffsigt ut. När jag kom dit så såg reception och väntrum också snyggt ut, däremot det som väntar inne på behandlingsrummet är allt annat än proffesionellt.

IPL-behandlingen kräver att man ligger ner på en brits med svarta glasögon, som ska hindra det extremt starka ljuset från behandlingslampan från att komma i ögonen, som kan skadas allvarligt av detta.

Vid första tillfället fick jag muntlig info om vad IPL innebär och fick därefter skriva under att jag mottagit informationen. Kvinnan/bahandlaren som gav infon läste supersnabbt plus att hon inte pratar helt tydlig svenska. En skriven version av informationen fanns inte att tillgå, vilket jag tyckte var självklart att jag skulle få när jag betalar tusentals kronor för behandling.

Vid första tillfället blev min överläpp behandlad dubbelt-trippelt, för "ett gott resultat". Denna behandling resulterade i kraftig huvudvärk och ryckningar i näsvingen i ca en vecka efteråt.
Andra behandlingen kändes inte alls.
Tredje behandlingen utfördes av en elev, eftersom att ordinarie behandlare inte var tillgänglig.
Fjärde behandlingen utfördes av den ordinarie behandlarens man, eftersom att hon inte var tillgänglig då heller.
Senaste behandlingen gav upphov till rejäla "elstötar" och veckolång huvudvärk.

IPL-apparaten har med andra ord ställts in helt olika beroende på vem som behandlat.

2012-01-02

Lina

har inte vart här än

har inte vart här än men de har en otroligt tråkig hemsida ? Varför står inte behandlingarna på hemsidan? varför står det om däckbyten ? flytt städ osv, men ingenting alls om fillers?

2012-01-01

Gunilla

Ljög och skiter i kunden efteråt!!

Fillerbehandling - Gav information om att man skulle vara svullen och ha blåmärken i 1 vecka. Var svullen och blå i 3 veckor och hade massor av klumpar runt ögonen för en icke jämn utfyllnad. Sa när man var där att hon hade upplyst mig om att det var svårt att fylla ut kråksparkarna runt ögonen, när jag senare kom dit för att visa det hemska resultatet säger hon: "Du måste göra en Botox för ett bättre resultat!" Skulle bli kontaktad av en läkare för att se vad de kunde göra. De hörde aldrig av sig igen och svarade inte när man ringde! Ursel service säger jag, dels att de påstod att hon hade sagt saker som hon inte sagt och sedan säger till mig att jag behöver göra en annan sorts behandling!!

2011-12-30

Linda

Sämst på fettreducering

Jag undrar om personalen verkligen är legitimerade för att göra injektioner!
lokalen är fin men det finns ingen kvalité på behandlingar. Jag och mina vänner har gjort några behandlingar men ingen av oss har fått bra resultat. Alla har köpt deal från groupon. Vi alla har upplevt att de bara är ute efter pengar!

2011-11-22

petra

fett reducering

Hade en midje mått på 100cm , efter redan första behandlingen kom jag ner till 97cm detta går väldigt snabbt, utan smärta och onödiga pengar jag är super nöjd.. ska även göra min läppar hos dom eftersom dom har en super erbjudande på 2200kr :) tack beauty center clinic

2011-11-17

Eva-lena

Fettreducering

Jag är så glad och nöjd! Vilket super resultat! Stort stort tack!!

2011-11-13

sandra

vill bara tacka er för en riktigt utmärkt salong med mycket omsorg och bra priser. Tack samara

2011-07-01

emma-linnea

laser behandlingar

Tack så mycket till er alla som jobbar på Beauty center för jobbet ni gjorde. resultatet är perfekt och jag är en jätte nöjd kund. :)

erika

topp till tå behandling

tack för den underbara topp till tp behandlingenn jag hade hos er. Jag känner verkligen att jag är fixad från "topp till tå"

Alicia

Skönt!

När jag gjorde massage hos er så kändes de som om var på himlen! Skönt!

Marit

Ansiksbehandling!

Mitt anskite ser bättre ut än aldrig! Tack för allt! Produkterna ni har är gudomliga!

Fiona

Tack!

Efter första fotvården känns mina fötter redan som baby fötter! Tack även för mina fina läppar. Dom är fylliga och jätte snygga!
Ett stort tack samers och beauty center

2011-03-20

Frida

restylane

Tack så hemskt mycket för resultatet jag fick på mina läppar. dom blev gudomligt snygga och perfekta!
bäst i stan på skönhetsbehandlingar!

2011-03-19

katerina

restylan

Jag är super nöjd med mina läppar och min panna. Det blev ett jätte bra resultat.
tack beauty center och ett stort tack samara

2010-08-07

veronica

bäst

mycket bra bemötandet

2010-07-11

ohana

brasilians vaxning

Hej, jag gjorde brasiliansk vaxning hos er för första gången i mitt liv. jag va riktigt rädd först men du va så grymt duktig så jag kände inte av alls verkligen! resultatet blev perfekt verkligen.
tack för allt!

2010-07-11

susann

bäst!

hej, jag va hos er och gjorde restylane och tatuering på mina läppar, detta resultat blev fantastiskt och jag är jätte jätte nöjd med resultatet, har gjorde dessa behandlingar hos andra salonger men ni va verkligen bäst. tack så jätte mycket samara

2010-06-23

sofia

beauty center clik

cupermysigt
det här är mycket hemtrevligt och mysigt stäle där man verkligen blir om pysslad och omhändertagen. vill varmt rekommendra till alla andra att gå hit

R1000895;Hudvård