Robbans Måleri & Snickeri

Omdömen om Robbans Måleri & Snickeri

2011-10-11

Vi på Granholmsvägen

Punktlig, rak komunikation

Robban och hans "gubbar" jobbar som proffs bör i branchen, kommer på utsatt tid, i annat fall får man meddelande om förseningar eller annat som inträffar. vilket det naturligtvis kan göra.
vad gäller jobbet som sådant, i detta fall målning och tapetseringar så finns inget att klaga på alls. Mycket tips och ideér sådant som vi som konsumenter inte tänker på i alla lägen. Bra ideér och snyggt blev det. Rekomenderas å det varmaste av oss... Tack

2011-04-12

Broddebo

Slipade golv

Jättefina golv slipades hos oss, ångrar inte att jag lyssnade på förslaget från dig angående behandlingen av dem. Toppenfina. Rekomenderas å det varmaste för kommande kunder.

2011-03-04

Peter R

Toppenkök

Jättefint kök, Robban & hans målare gjorde ett toppenjobb hos oss, kaklade & målade om.
Snabba & yrkesskickliga killar. Bra komunikation med kunderna kan jag anta. Rekomenderas verkligen.

2011-01-06

Robert och Katrine

Tack för den fina tvättstugan

Ett jättetack Robban för den fina tvättstugan du gav oss. Klinker på golvet, kakel på väggarna och bra, lättrengjorda tapeter. Vi är väldigt nöjda!

2010-10-06

Tack

Rejält, ordning & reda, med gott resultat
Tack Robban.

2010-10-15

Tack det låter rejält...R

2010-08-03

Björnkullen

Robban hanverkare med yrkesstolthet

Stort tack för ett mycket bra och snyggt arbete. Du vågade komma med egna ideer och förslag som gjorde vårt kök till ett läckrare kök.
Nu är trappen och rummet kvar, hoppas att boken ger upp lättare denna gång.

2010-08-07

Tackar, det var snällt.

2010-05-27

Snabbt & Lätt

Tack för takjobbet Robban. Snabbt & Lätt, precis som det ska vara. Tack

2010-04-24

B.K.Ö

Tack Robban

Tack för ett kanonjobb med våra golv & köket.

2010-04-05

Sverker o Malin

Hantverkare av rang...

Har renoverat större delen av huset nu, under en längre tid har Robban varit här o fixat allt ifrån kakel o klinker, golvarbeten, tapetsering o målning samt mycket snickeriarbeten. Han är verkligen en hantverkare av den gamla skolan, jag tror nog inte det finns nåt han inte kan, eller tillmötesgå i denna branch. En hantverkare av rang...

2010-04-05

Tack för det fina omdömet. Robban

Hus och hem
R1001148;Målaremästare