Omdömen om Robbans Måleri & Snickeri
2011-04-12
Broddebo
Jättefina golv slipades hos oss, ångrar inte att jag lyssnade på förslaget från dig angående behandlingen av dem. Toppenfina. Rekomenderas å det varmaste för kommande kunder.
2011-03-04
Peter R
Jättefint kök, Robban & hans målare gjorde ett toppenjobb hos oss, kaklade & målade om.
Snabba & yrkesskickliga killar. Bra komunikation med kunderna kan jag anta. Rekomenderas verkligen.
2011-01-06
Robert och Katrine
Ett jättetack Robban för den fina tvättstugan du gav oss. Klinker på golvet, kakel på väggarna och bra, lättrengjorda tapeter. Vi är väldigt nöjda!
2010-08-03
Björnkullen
Stort tack för ett mycket bra och snyggt arbete. Du vågade komma med egna ideer och förslag som gjorde vårt kök till ett läckrare kök.
Nu är trappen och rummet kvar, hoppas att boken ger upp lättare denna gång.
Tackar, det var snällt.
2010-05-27
Tack för takjobbet Robban. Snabbt & Lätt, precis som det ska vara. Tack
2010-04-24
B.K.Ö
Tack för ett kanonjobb med våra golv & köket.
2010-04-05
Sverker o Malin
Har renoverat större delen av huset nu, under en längre tid har Robban varit här o fixat allt ifrån kakel o klinker, golvarbeten, tapetsering o målning samt mycket snickeriarbeten. Han är verkligen en hantverkare av den gamla skolan, jag tror nog inte det finns nåt han inte kan, eller tillmötesgå i denna branch. En hantverkare av rang...
Tack för det fina omdömet. Robban
Robban och hans "gubbar" jobbar som proffs bör i branchen, kommer på utsatt tid, i annat fall får man meddelande om förseningar eller annat som inträffar. vilket det naturligtvis kan göra.
vad gäller jobbet som sådant, i detta fall målning och tapetseringar så finns inget att klaga på alls. Mycket tips och ideér sådant som vi som konsumenter inte tänker på i alla lägen. Bra ideér och snyggt blev det. Rekomenderas å det varmaste av oss... Tack