Marie´s Salong

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Marie´s Salong

2012-01-27

sara

trevlig, proffesionell, noggrann, bra pris

noggrann, snabb trevlig frisör, väldigt mån om kunden och riktigt bra pris :)

2011-11-14

Kalle

Håller med

Enklare salong, inget tjafs, bara klipp. Passade mig perfekt! De är snabba också.

2011-08-17

Helen K

Godkänd frisör

Inte världens bästa på att klippa men de gör det mer än godkänt. Hela familjen klipper sig där. För att det är nära och mycket bättre priser än hos andra frisörer. Och personalen är mycket trevliga alltid.

2011-03-24

Mija

Alltid Nöjd!

Har alltid varit mer än nöjd med mitt hår när jag varit på salongen!

2011-03-12

Marie

Ej att rekommendera

Har sparat mitt långa hår i över 5 år! Första gången vart klippningen orak,hackig och med en uppklippning jag INTE ville ha. Inte vad jag hade bett om. Vid omklippningen fick jag ett otrevligt och nonchalant bemötande och de tog ännu mer av min längd plus att det blev super tunt i längderna. Vissa ska verkligen inte vara frisörer. Rekommenderar inte den här salongen.

2010-12-08

Jeppe Heppe

Marie´s salongn är bäst!!!

Det är så enkelt att jag är så nöjd, att jag bara klipper mig på mari´s salong!!!

2010-05-07

Klockrent!

Magnus J

Kanonställe

Jätte trevlig personal, proffsiga. Kan lugnt rekommendar alla att gå dit. Sen det fina barnen får en godisklubba :-)

Tack för alla fina klippningar!!

PS som vuxen får man oxå ta en godisklubba ;-)

hepp hepp

Super!

Kanonklippning.. Snälla Serviceinriktade,proffsiga..Vill man bli brun så finns det solarie..Vore nice med en kall öl medans man väntar dock :)

George

SUPER !!!!!!!!!!!!!! HELT ENKELT

Kanontjejer som är underbara duktiga och proffsiga..Själv brukar jag ta en solning medans jag väntar ... :) Brun nyklippt o fin är resultatet efter besöket.

Yvonne

Bäst

Har alltid tyckt dom är bäst, har gått till andra ibland men grinar nästan när jag går därifrån för jag är missnöjd, aldrig missnöjd när jag går ifrån MARIES salong!!

P

Super nöjd!!

Jag har aldrig träffat så underbara människor och riktigt duktiga frisörer!
Jag kan varmt rekomendera denna salong, värt att testa.. många tack till all hjälp mvh P

2010-01-07

J

Riktigt nöjd!

Super trevlig personal!
Jag är riktigt nöjd med min frisyr
Kommer garanterat gå dit fler gånger!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård