Omdömen om Marie´s Salong
2011-11-14
Kalle
Enklare salong, inget tjafs, bara klipp. Passade mig perfekt! De är snabba också.
2011-08-17
Helen K
Inte världens bästa på att klippa men de gör det mer än godkänt. Hela familjen klipper sig där. För att det är nära och mycket bättre priser än hos andra frisörer. Och personalen är mycket trevliga alltid.
2011-03-24
Mija
Har alltid varit mer än nöjd med mitt hår när jag varit på salongen!
2011-03-12
Marie
Har sparat mitt långa hår i över 5 år! Första gången vart klippningen orak,hackig och med en uppklippning jag INTE ville ha. Inte vad jag hade bett om. Vid omklippningen fick jag ett otrevligt och nonchalant bemötande och de tog ännu mer av min längd plus att det blev super tunt i längderna. Vissa ska verkligen inte vara frisörer. Rekommenderar inte den här salongen.
2010-12-08
Jeppe Heppe
Det är så enkelt att jag är så nöjd, att jag bara klipper mig på mari´s salong!!!
Magnus J
Jätte trevlig personal, proffsiga. Kan lugnt rekommendar alla att gå dit. Sen det fina barnen får en godisklubba :-)
Tack för alla fina klippningar!!
PS som vuxen får man oxå ta en godisklubba ;-)
hepp hepp
Kanonklippning.. Snälla Serviceinriktade,proffsiga..Vill man bli brun så finns det solarie..Vore nice med en kall öl medans man väntar dock :)
George
Kanontjejer som är underbara duktiga och proffsiga..Själv brukar jag ta en solning medans jag väntar ... :) Brun nyklippt o fin är resultatet efter besöket.
Yvonne
Har alltid tyckt dom är bäst, har gått till andra ibland men grinar nästan när jag går därifrån för jag är missnöjd, aldrig missnöjd när jag går ifrån MARIES salong!!
2009-07-31
af
Kom till denna salong ett måste! Mor och dotter gör sitt jobb med alltid lika varmt leende även fast dom inte fått äta någon luch fören kl 3 så gör dom alltid sitt jobb till 100%
Snällare och grymmare frisörer på man leta efter..Mvh A
2009-07-29
José
Vill du bli klippt samtidigt som du får en trevlig pratstund är det rätta salongen att besöka.
Klippt mig hos dem tre gånger eftersom jag är nyinflyttad till Vällingby. Mycket nöjd varje gång.
2009-07-14
eva
Alltid öppet och alltid lika glada och trevliga. Gjorde en fantastisk bröllopsuppsättning hos Marie. Alla andra salonger hade fullbokat. Marie kunde med kort varsel och till mycket bra pris oxå!!! Sen dess går jag alltid till henne och klipper mig. Dottern vägrar klippa sig hos någon annan än Carro!
2009-04-08
Ida
Har klippt mig här ett par gånger, alltid med ursnyggt resultat. Servicen är fantastisk och priserna helt ok, jag kommer aldrig att gå någon annanstans så länge jag bor kvar.
2007-06-14
Carina
Tack för att ni var så goa och gulliga mot mina två små änglar! Verkligen proffsigt av er att vara så psykoligiska mot dem när de blev klippta. Jag har ledsnat mot stela, kalla frisörer som inte kan tas med barn.......
2007-05-10
snaggad
Frisörskan var stressad och ointresserad.Trots att vi disskuterat att spara en del i min korta frisur stubbade hon av det av bara farten. Det sämsta en frissa kan göra! Bara vänta på utväxt och vara missnöjd under tiden.
2007-02-23
E.A
Här blir man klippt precis lika bra som hos andra betydligt dyrare frisörer. Värt att pröva. Jag hittade rätt frisör och klipper mig hos henne varannan månad. /Mycket nöjd 36-årig stammis
2006-12-17
Missnöjd
Jag klippte mig på nämnda ställe för ett antal månader sedan och kommer tyvärr inte att komma tillbaka. Frisörskan visade inget direkt intresse för mig som kund och hennes misslyckade uppklippning gjorde att jag fick besöka en annan frisör bara några veckor senare...
2006-11-03
Maria K
Var och klippte mig här för ca 1 månad sen. Fick då ett väldigt bra intryck. Sen var jag där i förra veckan med min son (3år). Vi fick vänta i 1 ½ timme. Det var några före men vi hade helt klart sluppit vänta så länge om inte personalen hade lagt ner sin tid på att Halloween-pynta! Det var tydligen viktigare att få fint i lokalerna än att ta hand om kunderna. Det behövs inte 4 personer att sopa golvet och pynta! Jag trodde att detta skulle bli vår familjefrisör men jag kommer inte ta dit min familj något mer.
Tråkigt att du kännde så, men det är mkt på höstlovet inför haloween. dom som pyntade var desvärre bara elever och ej utbildade frisörer än. alla kapabla frisörer jobbade på förfullt. ett missförstånd
2006-10-11
Einar
Alltid trevliga och hjälpsamma, bästa stället i stan, stamkund sen 15 år tillbaka!
2006-07-27
Anders
Hela familjen, 5 pers är sedan flera år stamkunder, mycket duktiga och trevliga tjejer.
2006-05-31
super goa tjejer...
alltid lika glada när man är där...
2006-04-29
Lotta
Trevligare och bättre salong finns inte. Proffsigt ställe!
2006-04-28
TACK alla ni på salongen. Ni är suveräna - både i kompetens och trevlighet!
Monica
noggrann, snabb trevlig frisör, väldigt mån om kunden och riktigt bra pris :)