Kategori: Läkare: Spec. kompetens - Ortopedi
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Stockholm Spine Center AB
2010-09-23
J O
Oprerades nyligen för diskbråck i ländryggen. Otroligt bra bemötande från läkare, sekreterare, sjuksköterskor, undesköterskor.
Opererades på morgonen gck hem på kvällen.
Mår bra nu 6 dagar efter op.
Tack alla på Spine center Stockholm för ett fantastiskt bra arbete!!! Här kan man verkligen tala om en vård som fungerar!
2009-06-26
A Karlsson
Min man har varit där för skador relaterade till ryggen vid två tillfällen och båda gångerna har vi fått ett otroligt bra bemötande och han har fått bra behandling. Vi har dessutom 4 olika vänner som alla opererats där med lyckade resultat och där de återgått i tjänst efter rehabilitering, en är tom brandman :-)
2008-11-05
T.Redner
Jag opererades 2006 i ryggen . Jag operades på onsdag och åkte hem nästkommande måndag.Jag fick en vård som jag aldrig har fått på ett sjukhus förut.Den var perfekt. Jag jobbade halvtid i Januari 2007 och heltid fr.o.m maj 2007. Tack för ett gott bemötande och en god vård.Tommy Redner
Stelopererades i ryggen den 11/4-2011.Otroligt skickliga kirurger och en fantastisk personal på avdelningen. Alla mina tidigare besvär är borta.Jag är otroligt nöjd med behandlingen .