Hudoteket

Omdömen om Hudoteket

2012-05-16

Gittan Ström

Uselt

Fick behandling av elev fast jag inte begärt eller informerats om det. Visserligen 10 % i rabatt men ändå. Opersonligt. Kändes som allt gick ut på att sälja sälja sälja. Ett 10 tal produkter radades upp som var "bra för mej". Kände mej bara pressad.

2011-08-02

Mariann S

Utgångna varor till fullt pris.

Jag handlade hårbalsam på nätet. När varorna kom hade datumet gått ut någon månad tidigare. Jag mailade och fick svar att det inte var "farligt" att använda balsamet! Ofräscht att få gamla varor som luktar illa! Köpbojkotta dem!!!

2011-04-25

Anna M

nya kända frisörer behövs

inom hud är det suveränt,men jag är kund hos ofelia på yvette och känner igen en del kunder från hudoteket som oxo går där!då är det nåt fel på frisörerna där,

2011-04-11

ef

Bra service!

Bra service av tjejerna och riktigt skön behandling fick jag!

2011-03-23

EMMA

SKÖHETSPALATSET I STAN

det är hudoteket dom har allt du kan tänkas behöva göra för ditt välbefinnande jag våljer alltid LENA hon är duktigast av alla!Alla kropps o ansiktbehandlingar gör jag hos LENA hon vet hur man sköter om människor med problem så att man känner sig bra och ser bra ut!MEN jag slingar o klipper mig hos Ofelia mitt hår blir nderbart i olika kaskader av ljusa nyanser som hon färgar in.Synd att ni ej samarbetar!!!!!!!

2011-03-22

stolt kund

hudoteket är verkligen

duktiga inom hud!!!Dom gör skäl för sitt goda rennome.Dyrt mrn kvalitet kostar!!!Håller med om att salongen behöver förnyas!!!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård