Computer House AM KB

Omdömen om Computer House AM KB

2010-07-13

BMH

Även til Norge!

Efter at jag fikk svar från min fasta nätbutik i Norge om at chassit Lian Li PC-B10 inte kom inn före slutet av Augusti, tog jag kontakt med Computer House. Snyggt och raskt levererat!
Om jag nån gång måste importera hardware från Sverige igen, blir det här!

2010-07-12

WildC@t

Snabba svar

...snabb service. Fick svar t.o.m. under helgen och kväll!

2010-07-12

utmärkt

riktigt snabb leverans och hjälpsam support

2010-07-02

Markus

Bra bra

Snabb leverans av vara som ingen annan hade i lager. Trevligt bemötande också.

2010-05-22

Hjälpsamma

Trevliga att ha och göra med. Dessutom ger dem snabba leveranser och bra priser.

2010-05-19

Emil

Hel nöjd

Snabb leverans, rekommenderar.

2010-05-07

Martin

Grym butik med grym service!

Bästa servicen jag vart med om. Kan rekommendera denna butik

2010-05-03

Precis vad som utlovats!

Tog en HTPC, men fick ändra standardspecen. Computer House fixade allt och var grymt hjälpsamma.

2010-05-01

Johan

Snabb leverans & bra service

Man kan knappt begära mer av en internetbutik.

Jag var osäker vad jag skulle köpa för dator, jag slog en pling till Computer House för att få hjälp med mitt köp, vilket dem även annonserat ut på hemsidan att man kunde göra. Ingen telefonkö och väldigt snabbt och trevligt bemötande från personalen!

Datorn levererades som utlovat, inom 5 arbetsdagar. Under dessa dagar fick jag uppdatering via e-post hur bygget fortskred.

Jag har inte haft några problem med min dator från Computer House, den har gått fint nu i snart 7 månader.

2010-04-14

Alexander

Mycket proffsiga och bra service

Har beställt både skräddarsydd dator och lösa komponenter av Computer House, och har fått snabb leverans och bra service varje gång. De har ett stort sortiment och, i alla de fallen jag jämfört, bäst priser jämfört med andra konkurrenter. Behöver man svar på någon fråga får man snabbt svar på sitt mail, vilket är toppenservice!