Helenas Henna

Omdömen om Helenas Henna

2012-04-18

Besviken

Helt borta!

Beställde i februari och har inte sett skymten av någon förklaring eller fått några varor alls. Ingen som svarar på telefon, mail eller något som helst livstecken...

2012-04-10

anonym

handla INTE.

Beställde i början av mars, inga varor anlända ännu. Svarar ej på mail eller tel.

2012-03-20

Fått faktura men inga varor!

Kommer att polisanmäla företaget.
Fick första beställningen får ett tag sedan så trodde att allt var reko med företaget. Denna gång har jag fått en faktura men inga varor. Går inte att nå dem på telefon eller emai.

2012-03-14

isabella

oseriöst

jag har ringt nu i 2 veckor och inte fått något svar plus att jag beställt en vara som inte kommit
det här är en tjej som är helt OSERIÖS
handla INTE ´från helenas henna

2012-03-04

Anna Andersson

Kasst!

Köpte varor i början av januari, som jag tyvärr förskottsbetalade. Har inte fått dom och inte hört något ifrån henne över huvudtaget. Jag har försökt att ringa 1000 gånger, men det är aldrig någon som svarar. Hittar ingen mail adress, så jag får inte tag i henne på något annat sätt. Jag skrev en negativ kommentar på hennes facebook sida angående varför jag inte fått mina varor, men blev blockerad, så där kan jag inte få tag på henne heller. Uppenbarligen måste hon läst min kommentar, men valt att inte svara. DET tycker jag är urkasst och faktiskt väldigt oseriöst!!!! Tänker att göra en polisanmälan. Kommer aldrig att handla där mer, köper i fortsättningen mina varor på ebay.

2012-02-28

Ulla Adlen

cassis

Beställde cassis i slutet av dec.11,gjorde misstaget att förskottsbetala,har inte fått varorna och får inte kontakt med henne varken via mejl eller telefon. Handla INTE här ,otroligt oseriöst.

2012-02-14

Mariel

Inga varor, ingen kontakt!

Plötsligt finns inte varor i lager, då är det dödstyst och inga beställningar skickas trots att saldot var fullt vid beställning. Beställde efter nyår och ringt och mailat i en månad men inget svar övht. Verkar inte vara någon i butiken. Folk på facebook skriver och undrar, ingen respons där heller. Otroligt oseriöst! Otroligt synd också, eftersom jag vid min första beställning fick ordern (om än väldigt försenad) och det är bra och billiga produkter. Hoppades då på en engångshändelse ang. förseningen men så är uppenbarligen inte fallet. Ställen som säljer pålitlig henna mm och dessutom ger råd på hemsidan växer inte på träd direkt. Men nu kommer jag aldrig beställa mer och jag rekommenderar verkligen inte någon att betala för varor som man troligen inte får, och av ett företag som är omöjligt att få kontakt med. Noll varor och noll kontakt förtjänar noll stjärnor, men lägsta möjliga på rejta är tyvärr en.

2011-08-11

helt ok.

2011-07-29

Jessica

Jättenöjd

Trots de dåliga omdömena här så testade jag att beställa lite henna och andra örter.. Fick mina grejer samma vecka. Hade aldrig några frågor så vet inte hur det är med svar från dem, men allt gick smidigt och fint.

2011-07-21

Karolina

Produkter med hög kvalitet och bra bemötande

Om man beställer grejer trots att lagersaldot säger att det inte finns några produkter inne så får man vänta helt enkelt. Jag beställde indigo fast det inte skulle komma in förrän i "slutet av juni", men när det kommit in fick jag min leverans på 3 dagar. Att maila gick bra, fick svar inom 2 dygn varje gång jag undrade hur det gick med ordern. Att ringa var dock knepigt, kom inte fram.
Har lagt en ny order nu, följer upp hur leveransen gick. Hursomhelst, det är billigt och grejerna höll god kvalitet. Fick en tvål med i paketet också som en gåva. Kanske för att jag fick vänta lite?...

2011-06-06

EJ

Dålig kundservice, lång leveranstid [2]

Precis som redan sagts får man räkna med lång leveranstid (i mitt fall nästan en månad) och dålig kundservice (inget meddelande om varför ordern dröjer, o.s.v.).

2011-03-01

J. C.

Is this company a Scam?

Like the other reviewer...I placed an order... but did not receive anything for weeks. Not only that but I don't think the website is secure. I sent many emails, no reply. Phone line busy. Finally I contacted her in the live chat. She nonchalantly told me that its probably because they don't have anything at the moment and she will be getting the supply in March and shell ship it then. I asked her if there would be any problem shipping to Norway, she said she just started shipping to Norway, and to let her know. I said just cancel my order. She took a long time to reply and then said she canceled my order. Wonder how long it will take to credit my account if ever?? Cuz it did not show up when I last checked my bank statement. She never replies to emails. Very VERY VERY unprofessional. I'm sorry but that's the truth. If you want to have good ratings answer your email at least. Will never do business with this seller.

2011-02-08

Markus

Dålig kundservice, lång leveranstid

Lång leveranstid - det har gått 21 dagar sedan beställning och jag har fortfarande inte sett röken av beställningen.

Ingen feedback - har mailat och påmint men inte fått något svar.

Fler företag i Knivsta