Omdömen om Pizzeria La Strada
2012-02-16
F.d. Stamkund
Helt otroligt att man inte ens kan kosta på sig ett hej eller hej då när man ringer dit.
2012-02-11
Anon
Jag gillar stället mycket och har gjort sedan Marinan men det har hänt vid två tillfällen nu att jag fått en ofärdig pizza. Degen är liksom fortfarande mjuk.
Godast sås dock!
2011-11-30
Macgyver
1. Pizzorna var så mycket godare när dom precis hade öppnat stället.
2.Riktigt otrevlig personal.
3.Gå till en annan pizzeria.
2011-09-11
På besök
Maten är fin-fin men det tar lång tid att få sin mat. Känns ostrukturerat och oeffektivt...
2011-09-03
Personalen är så jävla otrevlig och nonchalant. Dessutom är dom långsamma!
2011-07-05
Elina
Kebabrullen är bäst! Även pizzorna är kanon mitt första val av pizzeria helt klart! Håller med föregående tack för att ni öppnat igen, ni kan ert jobb! :)
2011-05-20
verkligen jättegod mat på alla sätt..spelar ingen roll vad man väljer ur menyn..
väldigt lätt att välja ställe om man ska beställa hämtmat nu för tiden..
2010-11-02
världsklass.har aldrig ätit så god kebab/pizza.. suveränt! det är det första stället jag går till om jag ska äta .. tack för att ni har startat det igen!!!!!!!!
2010-10-31
va inne och åt på La Strada och blev väldigt överraskad ang bemöttandet som var jätte trevlig, maten va jätte god samt så var lokalen väldigt mysig och ren likaså toaletten, och det säger en hel del ang detta stället och personalen. Dom verkar vara jätte noga med hygien och att det ska vara rent och fräscht. En elog för det ska ni ha. Inte många ställen som är så fina, det ska ni veta!!!
Tack så mycket för dina åsikter, det var roligt att höra att du/ni tycker det. Det är en självklarhet för oss på La Strada att hygienen är på 1plats samt är det lika viktigt hur lokalen är. Tackar ännu en gång i personalens namn för den fina kritik dom fått, det är alltid lika roligt att få höra att man gör ett bra jobb!
2010-10-26
Kanon gott, allt smakar jättebra, trevlig personal. Tack för att ni startade igen!
2010-10-26
blondie
Verkligen supergod pizza och trevlig personal..kan varmt rekomenderas!!
2010-10-02
anonym
jättegoda pizzor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Väldigt gott! Tycker dock pizzorna var bättre förr i början när dem öppnade, Personalen är lite långsamma men trevliga!