Interpool

Omdömen om Interpool

2012-05-25

Liss L Liss L

Sådär.

Inte särskillt trevligt men maten var okej :)

2012-03-18

Gävlebo

Världens sämsta brunch

Helfabrikat, oinspirerat, inte gott

2011-11-02

Hans K.

Gävles positiva överraskning

Var på konferens från Stockholm i Gävle (läkerolarena). Efter konferensen gick vi ut några i sällskapet, och hamnade på interpool. Viiilken positiv överaskning!! God mat, otrolig duktig personal , hela stället/konceptet. Alla större städer borde komma hit och lära sig. Ser fram emot en interpool i stockholm. Detta ställe har något för alla.

2011-10-26

Jk

Mycket nöjd

Blev tvungen att sova i Gävle, kollade Eniro hamnade här.
Laxlasagne toppen, lagom och mycket gott. Fixade hästarna åt mig och Goa öl. Tack så mycket mycket prisvärt

2011-10-04

Tanten

Ett ställe med allt under samma tak

Var på Interpool i helgen och det var verkligen en rolig upplevelse då jag inte vart där tidigare. Middagen var god, servicen var på topp. Dom hade verkligen samlat allt under ett och samma tak. Bar-restaurang-bowling-biljard-minigolf & dart. Dit blir det att gå fler gånger.

2011-10-02

Karin S Karin S

Sämsta behandling jag fått i hela mitt liv!

Min Cecarsallad var så salt att tungan var konstig i flera timmar efter och jag åt inte ens halva portionen. Maken fick inget bröd till sin Grekiska sallad,,,, Servitrisen hade mage nog att erbjuda mig en kopp kaffe som kompensation -DÅLIGT GJORT! När jag klagade på maten sa servitrisen - Ja det är kockens egna recept! det är under all kritik. Vi betalade fullt pris för ngt som inte gick att äta och fick dåliga ursäkter till svar. Fyra i sällskapet beställde Interpool låda, köttet kom in, och skål potatisgratäng för två personer. De sa till en personal , där kom ingen mer gratäng. Två fick bara lite av gratängen, de trodde att en skål till skulle serveras. Den välvilja Interpool gav var ett presentkort på 100 kr som alla vi sju personer skulle dela på. Ingen av oss kommer att besöka detta ställe igen och vi kommer att avråda alla vi känner att besöka er restaurang!!! Dålig service, dåliga ursäkter och oätlig mat!

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger