Svenska Resegruppen AB

Omdömen om Svenska Resegruppen AB

2012-03-26

Dum

Varning!!!!

Hur f-n kan de fortsätta driva denna "resebyrå" på samma sätt efter all dålig kred?
De måste ju fatta att de måste ha en kundtjänst värd namnet, utöka telefontiden och ha tillräckligt med anställda så de kan svara.
Pinsamt dåligt! Jäv-a SK-TFIRMA. Stay away!!!

2012-03-25

VP

Katastrof

Gjorde ett misstag. Skrev namnet på fel rad på biljetten. Ringde till S.Resegr. medetsamma för att göra en rättelse satt hela em för att försöka komma fram, kom fram nästa dag. Då svarar en kvinna att du skulle ha ringt igår...
Nu är det så att detta går inte att ändra på, så det innebär att du måste betala avbokn. avgift, ca 2000 och kanske blir ni tvungna att betala biljetten en gång till. Vi blev väldigt upprörda, då lägger hon plötsligt på luren. Man kan ju undra var dom hittar dom här människorna. Allt klarade dock upp sej då vi ringde direkt till berörda flygbolag,(ingen kostnad), inga problem.
Undrar om de där pengarna går direkt ner i fickan, eller kanske är det kaffe pengar.
Skandal, akta er. 20 minus minst

2012-02-10

Husref

Tänk ,förren du handlar

Jätte dåliga passa er.
Fick inte mina pengar vid konkors av Malev, fast jag ska resa om en månad. Deras förklaring är bara tyvärr. Köpte biljet genom internetbank så har inga möjliget att venda mig till någon.
Aldrig mer att köpa hos dem.

2012-02-09

Ulf

Omöjliga att kontakta

Att man inte kan ringa in hursom helst kan jag ha viss förtåelse för men det är ju helt hopplöst att försöka komunicera med dem på annat sätt heller !
mail, chatt osv,

2012-02-06

Conny

Idioter kort och gott

Hade jag kunnat ge minus så vore det på sin plats... Jag orkar inte bemöda mig att skriva mer men - 20000 på kontot och nu ska 1000 människor på facebook snart veta! Drömresan är
long gone

2011-11-01

Kalle Liberger

det värsta jag upplevt

priset fel. inget svar på telefon.
jag ville skjuta på resan pga översvämningarna i Bangkok. ../. Kalle

2011-10-10

Peter Törnell

Ingen service alls

Kan bara instämma med övriga omdömen. Bokat flyg+hotell via TravelPartner.se som också ingår i den famösa "Svenska Resegruppen"
- luras med priserna, när du gjort nästan hela bokningen får du erbjudande om internetrabatt innebärande att om du inte betalar via Internetbank så får du ett pristillägg på 100:-, rätt konstig rabatt i mitt tycke
- Om du försöker ringa kommer du aldrig fram, inte ens på de snålt tilltagna öppettiderna i deras kundservice (finns den?)
- Om du mailar får du till svar att "ditt meddelande är inte registrerat" men att jag kan registrera ärendet via kontaktformuläret på deras hemsida. Problemet är bara att det inte finns något kontaktformulär där.
- för dig som ska åka med jobbet kan det vara bra veta att momsen inte specidficeras på deras räkningar så den får du själv försöka räkna ut
Så kan jag fortsätta. Suck. Nej välj en annan resebyrå

2011-06-17

Ring ring ring!!!

Ja har ringt flera gånger o försökt få tag på min biljett som dom inte skickat men inget svar trots en timme i telefonen,gav dom ett sista försök idag o då svarade dom faktiskt efter "bara" 45 minuters väntetid!! Va inte helt enkelt att få fram nåt men de gick till slut så ring tills dom svarar för de finns en support där ven om man inte tror de!

2011-05-09

Olle

Värdelösa

Idioterna blåste mig på 750 sek när jag hade bokat en biljett från Stockholm - Luleå som jag inte kommer att få tillbaka. BOKA INTE VIA TRAVELSTART.se

Ringde deras support och de sa att det var mitt fel och tänker inte hjälpa mig. Ska anmäla dem till ARN.

2011-05-06

Elina

Lurad!!!

Jag köpte en tur och retur till shanghai. Pengarna drogs men ingen bekräftelse och ingen biljett. Har suttit oändligt länge i telefonkö. Jag undrar, finns det en support? Går det att komma fram? Jag tror inte det. Jag inser att jag blivit lurad. Har gjort polisanmälan och uppmanar er alla som blivit lurade att polisanmäla. Bara om tillräckligt många anmäler kommer det att bli ett mål och vi kan få tillbaka våra pengar. I övrigt vill jag varna alla för Travelstart och Svenska Resegruppen AB (samma företag och samma nr).

2011-04-28

Ändrad bokning och inget svar

Fick ett mail från Sv Resegruppen att mitt flyg var ändrat och skulle kontakta dem. Efter en timme i telefonkö, och som andra lyssnade till Beathles, som de nog inte betalar för att spela. Mailade får svar att jag måste fylla i kontaktformulär, hitta det om ni kan, för att de skall svara. Vad är detta? Seriöst företag, inte enligt mig.

2011-03-29

Ingen bokningsnummer

Fan är det här för skit. Jag reser till London om 2 dagar och jag har fortfarande inte fått min bokningsnummer. de har liksom dragit pengar från mitt konto men har fortfarande inte fått någon bekräftelse varken på mail eller sms. Nu vet jag inte om man ringer svenska resegruppen eller britishairways. Jävla skiit

2011-01-25

Hanna

sitter i telefonkö

sitter i telefonkö just nu och det har tagit så lång tid att dett litet hat för the beatles börjar växa fram för att samma låtar går om och om och man vet att pengarna tickar iväg! Vi fick meil om att fölygtiderna ändrats men när vi kollar "nya tiderna" är de samma som innan. Sitter man i kö för att få det bekräftat?

2010-12-29

Kent

KONTOKORTSFIFFLARE

"Bästa resebyrå

För en halvtimme sedan bokade jag en flygbiljett via er hemsida Sto- Ams 24/1 2011. Angivet pris på er hemsida var 1150:- men när betalningen sedan gjordes drogs 1253:- från kontokortet!!

Är detta det sätt ni brukar för att tjäna pengar ?

Se snarast till att kreditera skillnaden 103 kronor på mitt kreditkort".

Efter två dygn fortfarande inget svar från Svenska Resegruppen AB, än mindre en kreditering av beloppet!
VARNING Svenska Resegruppen AB alias TRAVELSTART skäl pengar från ditt kontokort och jag varnar alla jag kan att överhuvudtaget befatta sig med detta dubiösa företag.

Kent

2010-12-22

Göran

VARNING för detta företag!!!!

Sitter nu i deras telefonkö (över en timme) utan att komma fram.

Men... det är väl inte så ovanligt i dessa tider. det som varningen gäller är dock att detta företag inte nöjer sig med att dra pengarna en gång från ens konto... TVÅ gånger ska de tydligen dra pengarna. Dvs, se till att ha 2 ggr summan för resan på ditt konto, annars åker du på övertrasseringsavgift och står med minus på kontot. Huruvida det här kommer att lösa sig visar väl sig om ett dugn eller två när man kommer fram i deras förbannade telefonkö...

2010-11-09

Otroligt dåligt. Priser och restider på sidan stämmer inte. Förlsag på redan utsålda flygningar ges!
De kommer väl att gå i konkurs när folk får nys om detta!

2010-08-16

Bettan

Resebyrå??????

Att ha en resebyrå som har 2 timmar telefon tid på för resp eftermiddag är löjligt, men å andra sidan den ligger ju i Uppsala och Uppsala bor reser väl inte så ofta så de behöver ingen service... Som resenär behövs ibland support då skall den finnas. Det finns andra resebyråer!!!!!
Fanns minus skulle jag välja det!

2010-07-21

Malin Hansson

Hånskratt

Hade jag kunnat ge minus så hade jag gjort det. För att göra en lång historia kort så slutade det hela med att jag fastnade i Italien, fick fixa allt själv och blev flera tusenlappar fattigare. Värdelöst.

2010-07-08

loppan

askmoln

Herre gud, vet inte var jag skall börja....
Det kom ett askomoln, medans det drog över skandinavien var vi påväg till köpenhamn från Gbg.
inställt flyg, ringer seat24 låååånnng kö vilket är väntat. Måste boka om tills nästa tors eftersom våra medresenärer som fl¨g med travelpartner blev ombokade utan problem.Tror ni att seat24 ville det???? nej det matchade inte priset!!! men vet ni vad seat24 jag har rätt till första jag vill!!!! och som passar mig! så det slutade med att vi fick boka av vår resa, så fram å tillbaka via mail, herre gud 15 olika människor på seat svara på olika mail!!! SÅ DÅLIG SERVICE HAR JAG ALDRIG VARIT MED OM!!!!!!!!!Dom skulle även ringa upp tror du någon gjorde det???

2010-06-17

Lupus

Lunchstängd

SuperSaver eller Svenska Resegruppen AB skall inte ha lunchstängd för telefonsupport. De flesta som arbetar har bar tid att ringa mellan 12 och 13! Det bör vara öppet för telesupport även då!

2010-05-29

Anna och Johan

Ingen hjälp när det strular

Vi bokade hotell för två vuxna och ett barn men hotellet fick bara en bokning för två vuxna. Seat24 svarade varken på mail eller telefon när vi behövde hjälp för att reda ut strulet. Vi fick istället betala extra för uppgradering av rummet på hotellet vilket inte alls gjorde Seat24 till det billigaste alternativet längre.

Fler företag i Uppsala