Omdömen om Hultbergs Bilservice AB
2011-05-13
JK
Jag har nu anlitat Hultbergs två gånger. Vi fick snabb service och bra bemötande första gången vi fick ett akut problem med bilen så det kändes naturligt att återkomma även denna gång, och vi tänker fortsätta anlita verkstaden även i framtiden. Bra priser, trevlig personal och snabb service!
2011-05-11
besviken
Aldrig mer jag sätter min bil där,tar evigheter innan det händer något,sen blir det inte riktigt genom gånget med att hitta andra fel
Vad är det som du är så missnöjd med? Och blir man missnöjd så är det viktigt att framföra detta .Du som är så missnöjd kan ju isf höra av dig så kan vi gottgöra dig isf. Mvh Hultbergs Bilservice
2011-04-18
Jens
Anlitat dem två gånger. Håller vad de lovar, bra service, trevligt bemötande och bra priser! Kan varmt rekommendera dem!
Har provat många bilverkstäder runt om i Helsingborg. Ingen slår Hultbergs bilservice på fingarna när det gäller service och bra priser. Är rätt insatt i branschen och de jobbar med den bästa tänkbara utrustningen vilket kvalitetssäkrar arbetet. Rekomenderar dom alla dagar i veckan!