Extremt dåliga på kunduppföljning de gånger jag haft kontakt med dem.
Anmäl omdöme
Svar från Adex Fastighetsutveckling AB
2011-09-29
Tråkigt att höra att du känner att du inte fått uppföljning på ditt ärende. När det gäller boendeärenden måste vi ibland hänvisa till bostadsrättsföreningens styrelse som behöver ta beslut på styrelsemöte i vissa frågor. Trots det ska du alltid få ett besked om vad som händer med ditt ärende och när du kan förvänta dig ett svar.
Du är varmt välkommen att höra av dig till vår kvalitetsansvariga Robert Boding på 08-586 344 01 då vi arbetar med att förbättra oss och lära oss av våra misstag.
Annars går det som vanligt bra att höra av dig till ServiceCenter dagligen 7:30 - 16:00 om det gäller en felanmälan eller till ditt förvaltningskontor på öppettiderna om det gäller ett förvaltningsärende.
Extremt dåliga på kunduppföljning de gånger jag haft kontakt med dem.
Tråkigt att höra att du känner att du inte fått uppföljning på ditt ärende.
då vi arbetar med att förbättra oss och lära oss av våra misstag.
förvaltningsärende.